BIOSTAR RX 6500 XT alınır mı?

Diğer markalardan daha uygun fiyat diye sorayım dedim. Sizce 4000TL'ye alınır mı? Soğutması ısınmasında bir problemi var mıdır? Kullanan arkadaşlar varsa yazabilirler mi?

Bu fiyatta en son PowerColor vardı. Tek fanlıydı onda bile fazla ısınma yoktu. Bunda olacağını sanmam.

Hocam, Biostar, adından belli. Allah korusun başına bir şey gelirse garanti hizmetinin çok iyi olacağını düşünmüyorum.
Ayrıca ucuz ekran kartlarında fanın altındaki soğutucusunda daha az iletken bir malzeme kullanarak masraftan kaçınıyorlar. Bunda da öyle bir görünüm var. Aşırı ısınma olmaz ama çok beklentiniz olmasın, 300-500 kaçsa verip kalitelisini alın.

Alınabilir herhangi bir sıkıntıda da sorun yaşamazsın bildiğim kadarıyla eksen bilgisayar garantisi altında ürünleri satılıyor bende RX 550 modeli mevcuttu tek fanlı uzun bir süre kullandım ve sattım bir sorun teşkil etmedi

Isınan bir kart değil ondan sorun olmaz.

Fena değil alınır.

Hocam, Biostar, adından belli. Allah korusun başına bir şey gelirse garanti hizmetinin çok iyi olacağını düşünmüyorum.
Ayrıca ucuz ekran kartlarında fanın altındaki soğutucusunda daha az iletken bir malzeme kullanarak masraftan kaçınıyorlar. Bunda da öyle bir görünüm var. Aşırı ısınma olmaz ama çok beklentiniz olmasın, 300-500 kaçsa verip kalitelisini alın.

Bu fiyatta en son PowerColor vardı. Tek fanlıydı onda bile fazla ısınma yoktu. Bunda olacağını sanmam.

Bundan 667TL daha pahalı Sapphire var 667TL verilir mi?

normalde sapphire alıcaktım tam bütçeme uygn ancak biostar alıp psu veya hdd kasa falan alıcam

biostar ekran kartı alıp psu yükseltmek veya mesh kasa almakmı iyi yoksa sapphire ekran kartı almakmı

i3 10100f

16gbram

rx6500xt

şuanda psu 300watt

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı