BIOSTAR RX 6600 XT alınır mı?

Fiyat 5 bin TL. Kutu var garanti yok, satıcı 2 ay kendi bünyesinde garanti veriyor. FurMark testi 65 dereceyi geçmedi demiş. Fiyat çok iyi ama BIOSTAR markasından dolayı pek emin olamadım. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Forum yorumları clickbait gibi mübarek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben kötü termal sonuçlar sunan bir kart istiyorum derseniz siz bilirsiniz ama vasat altıdır.

Forum yorumları clickbait gibi mübarek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben kötü termal sonuçlar sunan bir kart istiyorum derseniz siz bilirsiniz ama vasat altıdır.

Zamanında BIOSTAR ekran kartım olduğu için ve sorun yaşamadığım için önermiştim. Yorumuma clickbait demeniz beni üzdü.

Zamanında BIOSTAR ekran kartım olduğu için ve sorun yaşamadığım için önermiştim. Yorumuma clickbait demeniz beni üzdü.
Üzülecek bir şey yok aslında. Kartın soğutma performansı kötü. Zaten BIOSTAR genel anlamda çok iyi bir marka değildir.

Bu fiyata kötü termal sonuçlara katlanıcam gibi ama teknik açıdan en azından kısa vadede bi sorun yaratır mı onu bilemedim.
İşte onu kullana kullana siz değerlendireceksiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı