Delusion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 2.766 Çözümler 4 13 Ocak 2025 #1 Fiyat 5 bin TL. Kutu var garanti yok, satıcı 2 ay kendi bünyesinde garanti veriyor. FurMark testi 65 dereceyi geçmedi demiş. Fiyat çok iyi ama BIOSTAR markasından dolayı pek emin olamadım. Sizce alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2025
Fiyat 5 bin TL. Kutu var garanti yok, satıcı 2 ay kendi bünyesinde garanti veriyor. FurMark testi 65 dereceyi geçmedi demiş. Fiyat çok iyi ama BIOSTAR markasından dolayı pek emin olamadım. Sizce alınır mı?
B batuhan demir yıldız Decapat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 544 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #2 Evet, alınır.
A Akordeyen Picopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 253 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #3 Biostar kalite bro
Uchiha Shisui Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #4 Forum yorumları clickbait gibi mübarek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben kötü termal sonuçlar sunan bir kart istiyorum derseniz siz bilirsiniz ama vasat altıdır.
Forum yorumları clickbait gibi mübarek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben kötü termal sonuçlar sunan bir kart istiyorum derseniz siz bilirsiniz ama vasat altıdır.
B batuhan demir yıldız Decapat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 544 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #5 Uchiha Shisui dedi: Forum yorumları clickbait gibi mübarek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben kötü termal sonuçlar sunan bir kart istiyorum derseniz siz bilirsiniz ama vasat altıdır. Genişletmek için tıkla... Zamanında BIOSTAR ekran kartım olduğu için ve sorun yaşamadığım için önermiştim. Yorumuma clickbait demeniz beni üzdü.
Uchiha Shisui dedi: Forum yorumları clickbait gibi mübarek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben kötü termal sonuçlar sunan bir kart istiyorum derseniz siz bilirsiniz ama vasat altıdır. Genişletmek için tıkla... Zamanında BIOSTAR ekran kartım olduğu için ve sorun yaşamadığım için önermiştim. Yorumuma clickbait demeniz beni üzdü.
Delusion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 2.766 Çözümler 4 13 Ocak 2025 #6 Uchiha Shisui dedi: Ben kötü termal sonuçlar sunan bir kart istiyorum derseniz siz bilirsiniz ama vasat altıdır. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata kötü termal sonuçlara katlanıcam gibi ama teknik açıdan en azından kısa vadede bi sorun yaratır mı onu bilemedim.
Uchiha Shisui dedi: Ben kötü termal sonuçlar sunan bir kart istiyorum derseniz siz bilirsiniz ama vasat altıdır. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata kötü termal sonuçlara katlanıcam gibi ama teknik açıdan en azından kısa vadede bi sorun yaratır mı onu bilemedim.
Uchiha Shisui Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #7 batuhan demir yıldız dedi: Zamanında BIOSTAR ekran kartım olduğu için ve sorun yaşamadığım için önermiştim. Yorumuma clickbait demeniz beni üzdü. Genişletmek için tıkla... Üzülecek bir şey yok aslında. Kartın soğutma performansı kötü. Zaten BIOSTAR genel anlamda çok iyi bir marka değildir. Delusion dedi: Bu fiyata kötü termal sonuçlara katlanıcam gibi ama teknik açıdan en azından kısa vadede bi sorun yaratır mı onu bilemedim. Genişletmek için tıkla... İşte onu kullana kullana siz değerlendireceksiniz.
batuhan demir yıldız dedi: Zamanında BIOSTAR ekran kartım olduğu için ve sorun yaşamadığım için önermiştim. Yorumuma clickbait demeniz beni üzdü. Genişletmek için tıkla... Üzülecek bir şey yok aslında. Kartın soğutma performansı kötü. Zaten BIOSTAR genel anlamda çok iyi bir marka değildir. Delusion dedi: Bu fiyata kötü termal sonuçlara katlanıcam gibi ama teknik açıdan en azından kısa vadede bi sorun yaratır mı onu bilemedim. Genişletmek için tıkla... İşte onu kullana kullana siz değerlendireceksiniz.
emre.ylgdn Megapat Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 171 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #8 6-7 bin TL'ye 6700XT bulunabiliyor.