BIOSTAR RX560 Güncelleme

Sciuga

Decapat
Herkese iyi günler. Yeni bir sistem topladım ve ekran kartımı güncelleyeceğim. Siteye girdiğimde birden fazla seçenek çıkıyor. Seçenekleri görsel olarak yükledim, hangisini yapmalıyım?
Aldığım sistem: Pollux 3A-K | Game Garaj

Dosya Ekleri

• 1.png
    9,9 KB · Görüntüleme: 51
Teşekkür ederim. @Jobs
Ek olarak işlemci, anakart için de güncellemeliyim? Anakart sanırım BIOS yanlış bilmiyorsam, windowsu kurdum vs. BIOS güncellesem yaptıklarım gidermi?

Teşekkür ederim. @Jobs
Ek olarak işlemci, anakart için de güncellemeliyim? Anakart sanırım BIOS yanlış bilmiyorsam, Windows'u kurdum vs. BIOS güncellesem yaptıklarım gider mi?

BIOS güncellerseniz Windows'taki verileriniz silinmez ek olarak https://www.amd.com/en/support sitesinden CPU ve Chipset sürücülerini de indirebilirsiniz.

Buradaki en üstte bulunan "Download Now" kısmından mı oluyor yoksa aşşağıdan tek tek seçecekmiyim?

Buradaki en üstte bulunan "Download Now" kısmından mı oluyor yoksa aşağıdan tek tek seçecek miyim?

Sanırım "Download Now" kısmı otomatik bir şekilde tespit edip kuruyor. Siz aşağı taraftan manuel olarak da indirip kurabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…