BIOSTAR TB360 BTC Pro için işlemci önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar selam, kasamda şu an TB360 BTC Pro var. Hem buna uyumlu bir işlemci istiyorum hem de anakartı değiştirirsem yani mesela AM5 bir anakarta geçersem ona da uyumlu olacak bir işlemci varsa onu almak istiyorum. Önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Bu anakarttan AM5 bir anakarta geçersen işlemcinin markası bile değişmiş olacak, imkanı yok isteğinin.

Bu anakart için de işlemci almak yerine AM4/AM5 gibi güncel bir sokete geçmeni öneririm.

Bu anakarttan AM5 bir anakarta geçersen işlemcinin markası bile değişmiş olacak, imkanı yok isteğinin.

Bu anakart için de işlemci almak yerine AM4/AM5 gibi güncel bir sokete geçmeni öneririm.

Hocam ben de biliyorum ama yani öyle bir şey yaparsam komple bir değişim yapmam gerekiyor çünkü HDD var bende anakartımda NVMe soketi yok anakart değişirsem NVMe soketi olan anakart alacağım ve komple anakart işlemci ve SSD almam gerekecek bana daha büyük masraf çıkacak o yüzden demiştim hani idarelik bir işlemci olsun diye. Ama yine ucuz bulabilirsem sizin dediğiniz gibi yapmayı düşünürüm.

Arkadaşlar selam, kasamda şu an TB360 BTC Pro var. Hem buna uyumlu bir işlemci istiyorum hem de anakartı değiştirirsem yani mesela AM5 bir anakarta geçersem ona da uyumlu olacak bir işlemci varsa onu almak istiyorum. Önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.
İntel çapında LGA 1700 ya da LGA 1200'e geçebilirsiniz.

Hocam peki ben çok anlamıyorum da bu işlerden bende RTX 3060 8 GB var onun dışında her şeyi değiştirirsek birbiriyle uyumlu anakart işlemci ve 1 TB SSD önerir misiniz uygun fiyatlı.

Hocam peki ben çok anlamıyorum da bu işlerden bende RTX 3060 8 GB var onun dışında her şeyi değiştirirsek birbiriyle uyumlu anakart işlemci ve 1 TB SSD önerir misiniz uygun fiyatlı.

i3 9100F ten geçiş yapacağım yani daha iyi ve uzun götürecek bir şey olursa sevinirim.

i3 9100F ten geçiş yapacağım yani daha iyi ve uzun götürecek bir şey olursa sevinirim.
RAM kalsın mı?

Oyunlarda FPS beklentiniz var mı? Bu parçalar için bütçeniz var mı? Kaç GB RAM istiyorsunuz?

RAM 16 olursa sevinirim fiyat olarak da piyasa hakkında bilgim yok ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur çok bir bütçe ayıramam şu anlık yani oyun olarak CS oynuyorum şu an 140 FPS'e yakın veriyor biraz daha iyi olsa benim için sıkıntı olmaz yani benim amacım uzun götürmesi ve üzmemesi.

RAM 16 olursa sevinirim fiyat olarak da piyasa hakkında bilgim yok ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur çok bir bütçe ayıramam şu anlık yani oyun olarak CS oynuyorum şu an 140 FPS'e yakın veriyor biraz daha iyi olsa benim için sıkıntı olmaz yani benim amacım uzun götürmesi ve üzmemesi.
İşlemci: Intel Core i5-14400F 2.50GHz (Max. 4.70GHz) 10 Çekirdek 20MB L3 Önbellek Soket 1700 Tray İşlemci - incehesap.com SSD: Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 1TB Gen4 5000/3900MB/sn NVMe PCIe M.2 SSD - incehesap.com Anakart: ASUS Prime H610M-K ARGB DDR5 M.2 HDMI VGA mATX 1700p Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com RAM: XPG Lancer Blade 16GB (1x16) DDR5 6000MHz CL34 Gaming (Oyuncu) Ram (AX5U6000C3416G-SLABBK) - incehesap.com

Technopat Haberler

Geri
Yukarı