Reax Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 678 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #1 Aylardır yaşadığım sorunun sebebini sonunda alttaki makaleye rastladığım için anladım. Ben bu TPM belasından nasıl kurtulabilirim? Görselde attığım gibi direk Security Device Support'u mu kapatmalıyım, yoksa FTPM'yi dTPM mi yapmalıyım? Dosya Ekleri IMG20220715230550.jpg 200,9 KB · Görüntüleme: 316 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2022
Aylardır yaşadığım sorunun sebebini sonunda alttaki makaleye rastladığım için anladım. Ben bu TPM belasından nasıl kurtulabilirim? Görselde attığım gibi direk Security Device Support'u mu kapatmalıyım, yoksa FTPM'yi dTPM mi yapmalıyım?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.234 Makaleler 3 Çözümler 195 15 Temmuz 2022 #2 "Security Device Support"u disabled yapmalısınız. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Reax Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 678 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #3 ItsAllGoodman dedi: "Security Device Support"u disabled yapmalısınız. Genişletmek için tıkla... Sanırım bios updatesi ile AMD işlemcilerde stuttering sorunu çözülmüş TPM kapatmak yerine bios updatesi yapmam daha sağlıklı olur değil mi? Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: "Security Device Support"u disabled yapmalısınız. Genişletmek için tıkla... Sanırım bios updatesi ile AMD işlemcilerde stuttering sorunu çözülmüş TPM kapatmak yerine bios updatesi yapmam daha sağlıklı olur değil mi?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.234 Makaleler 3 Çözümler 195 16 Temmuz 2022 #4 Reax dedi: Sanırım BIOS Update'si ile AMD işlemcilerde stuttering sorunu çözülmüş TPM kapatmak yerine BIOS Update'si yapmam daha sağlıklı olur değil mi? Genişletmek için tıkla... Windows 11 kullanmıyorsanız TPM'i kapatsanız da olur. Ama her zaman güncel BIOS'a sahip olmak iyidir. Artı 0 Eksi
Reax dedi: Sanırım BIOS Update'si ile AMD işlemcilerde stuttering sorunu çözülmüş TPM kapatmak yerine BIOS Update'si yapmam daha sağlıklı olur değil mi? Genişletmek için tıkla... Windows 11 kullanmıyorsanız TPM'i kapatsanız da olur. Ama her zaman güncel BIOS'a sahip olmak iyidir.