D darkes Hectopat Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2014 #1 BIOS'a girerek bir şeyler yaptım f10 yapıp kaydedip çıktım bilgisayar açıp kapatınca alışından farklı yazılar gördüm BIOS ayarlarını sıfırlama yada eski haline getirebilmemiz için yardım edebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler Bilgisarımın markası: Casper Cnı.1620-8m45p Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2014
BIOS'a girerek bir şeyler yaptım f10 yapıp kaydedip çıktım bilgisayar açıp kapatınca alışından farklı yazılar gördüm BIOS ayarlarını sıfırlama yada eski haline getirebilmemiz için yardım edebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler Bilgisarımın markası: Casper Cnı.1620-8m45p
R ReLaXıoN Hectopat Katılım 22 Şubat 2014 Mesajlar 176 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2014 #2 Default settings gibi bir yazı varsa onu dene. (BIOS'dan) Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2014
D darkes Hectopat Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2014 #3 ReLaXıoN dedi: Default settings gibi bir yazı varsa onu dene.(Biostan) Genişletmek için tıkla... Default settings derken ben BIOS işinden fazla anlamıyorum biraz daha açıklarsan kardeş sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2014
ReLaXıoN dedi: Default settings gibi bir yazı varsa onu dene.(Biostan) Genişletmek için tıkla... Default settings derken ben BIOS işinden fazla anlamıyorum biraz daha açıklarsan kardeş sevinirim.
R ReLaXıoN Hectopat Katılım 22 Şubat 2014 Mesajlar 176 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2014 #4 darkes dedi: default settings derken ben bios işinden fazla anlamıyorum biraz daha açıklarsan kardeş sevinirim Genişletmek için tıkla... Bıos'a tekrar gir. Orada default settings gibi bir ayar olacak. Onu bir seç öyle dene cevabı yazarsın. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2014
darkes dedi: default settings derken ben bios işinden fazla anlamıyorum biraz daha açıklarsan kardeş sevinirim Genişletmek için tıkla... Bıos'a tekrar gir. Orada default settings gibi bir ayar olacak. Onu bir seç öyle dene cevabı yazarsın.
D darkes Hectopat Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2014 #5 ReLaXıoN dedi: Biosa tekrar gir.Orda default settingss gibi bir ayar olacak.Onu bir seç öyle dene cevabı yazarsın. Genişletmek için tıkla... Kardeş girdim BIOS ayarına varsayılanları geri yükle İngilizce diye bir şey vardı onu yaptım şimdi bilgisayarı yenden başlatarak olup biteni yazarım. Kardeşim sağolasın bilgisayar düzeldi, eline koluna sağlık. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2014
ReLaXıoN dedi: Biosa tekrar gir.Orda default settingss gibi bir ayar olacak.Onu bir seç öyle dene cevabı yazarsın. Genişletmek için tıkla... Kardeş girdim BIOS ayarına varsayılanları geri yükle İngilizce diye bir şey vardı onu yaptım şimdi bilgisayarı yenden başlatarak olup biteni yazarım. Kardeşim sağolasın bilgisayar düzeldi, eline koluna sağlık.
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 4 Nisan 2014 #6 Olmadıysa BIOS pilini çıkar 10-15 dakika sonra tekrar tak bildiğim kadarıyla BIOS ayarları sıfırlanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2014
Olmadıysa BIOS pilini çıkar 10-15 dakika sonra tekrar tak bildiğim kadarıyla BIOS ayarları sıfırlanıyor.
D darkes Hectopat Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2014 #7 Silinen üye dedi: Olmadıysa bios pilini çıkar 10-15 dakika sonra tekrar tak bildiğim kadarıyla bios ayarları sıfırlanıyor. Genişletmek için tıkla... Bekir kardeşim BIOS'tan varsayılanları geri yükle yaptım oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2014
Silinen üye dedi: Olmadıysa bios pilini çıkar 10-15 dakika sonra tekrar tak bildiğim kadarıyla bios ayarları sıfırlanıyor. Genişletmek için tıkla... Bekir kardeşim BIOS'tan varsayılanları geri yükle yaptım oldu.