techno scofield Femtopat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #1 BIOS'u sıfırladım ve şimdi bilgisayarı açarken reboot and select proper boot device hatası aliyorum.
B bybakir42 Kilopat Zamanın Tanığı İnternet Kurdu Katılım 12 Ocak 2018 Mesajlar 1.032 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #11 techno scofield dedi: Yok hocam birsey değişmedi aynı Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açılırken BIOS değilde Boot Menu'yü açıp resim atabilir misiniz? Yanlış bilmiyorsam Asrock anakartlarda F11 olması lazım tuşunun. Artı 0 Eksi
techno scofield dedi: Yok hocam birsey değişmedi aynı Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açılırken BIOS değilde Boot Menu'yü açıp resim atabilir misiniz? Yanlış bilmiyorsam Asrock anakartlarda F11 olması lazım tuşunun.
ardadmn35 Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 744 Çözümler 7 Yer İzmir 23 Şubat 2025 #12 techno scofield dedi: Yok hocam bir şey değişmedi aynı. Genişletmek için tıkla... BIOS'da Security bölümünden Secure Boot seçeneği disable ise enable, enable ise disable yapıp kaydettikten sonra yeniden başlatıp deneyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
techno scofield dedi: Yok hocam bir şey değişmedi aynı. Genişletmek için tıkla... BIOS'da Security bölümünden Secure Boot seçeneği disable ise enable, enable ise disable yapıp kaydettikten sonra yeniden başlatıp deneyebilir misiniz?
KS KS techno scofield Femtopat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #13 bybakir42 dedi: Bilgisayar açılırken BIOS değilde Boot Menu'yü açıp resim atabilir misiniz? Yanlış bilmiyorsam Asrock anakartlarda F11 olması lazım tuşunun. Genişletmek için tıkla... Sadece ssd var orada ardadmn35 dedi: BIOS'da Security bölümünden Secure Boot seçeneği disable ise enable, enable ise disable yapıp kaydettikten sonra yeniden başlatıp deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam şu an yapamiyorum yarin yapabilirim yine de yardim ettiginiz icin teşekkürler. ardadmn35 dedi: BIOS'da Security bölümünden Secure Boot seçeneği disable ise enable, enable ise disable yapıp kaydettikten sonra yeniden başlatıp deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam denedim ve sonuç değişmedi. Son düzenleme: 23 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
bybakir42 dedi: Bilgisayar açılırken BIOS değilde Boot Menu'yü açıp resim atabilir misiniz? Yanlış bilmiyorsam Asrock anakartlarda F11 olması lazım tuşunun. Genişletmek için tıkla... Sadece ssd var orada ardadmn35 dedi: BIOS'da Security bölümünden Secure Boot seçeneği disable ise enable, enable ise disable yapıp kaydettikten sonra yeniden başlatıp deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam şu an yapamiyorum yarin yapabilirim yine de yardim ettiginiz icin teşekkürler. ardadmn35 dedi: BIOS'da Security bölümünden Secure Boot seçeneği disable ise enable, enable ise disable yapıp kaydettikten sonra yeniden başlatıp deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam denedim ve sonuç değişmedi.
B bybakir42 Kilopat Zamanın Tanığı İnternet Kurdu Katılım 12 Ocak 2018 Mesajlar 1.032 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #14 techno scofield dedi: Sadece ssd var orada Genişletmek için tıkla... Oradan SSD'yi seçince de aynı hata geliyor değil mi? Artı 0 Eksi
techno scofield dedi: Sadece ssd var orada Genişletmek için tıkla... Oradan SSD'yi seçince de aynı hata geliyor değil mi?
ardadmn35 Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 744 Çözümler 7 Yer İzmir 23 Şubat 2025 #15 techno scofield dedi: Sadece SSD var orada. Hocam şu an yapamiyorum yarin yapabilirim yine de yardim ettiginiz icin teşekkürler. Hocam denedim ve sonuç değişmedi. Genişletmek için tıkla... Boot menüsünde en altta CSM ayarını kapalıysa açık, açıksa kapatıp dener misiniz? Ayarı değiştirdikten sonra kaydedip yeniden başlatmayı unutmayın. Artı 0 Eksi
techno scofield dedi: Sadece SSD var orada. Hocam şu an yapamiyorum yarin yapabilirim yine de yardim ettiginiz icin teşekkürler. Hocam denedim ve sonuç değişmedi. Genişletmek için tıkla... Boot menüsünde en altta CSM ayarını kapalıysa açık, açıksa kapatıp dener misiniz? Ayarı değiştirdikten sonra kaydedip yeniden başlatmayı unutmayın.