BIOS'u silinmiş anakart alınır mı?

Ne yani içinde BIOS mu yok? BIOS yoksa zaten çalışmaz da BIOS silinip sonra yüklendiyse bir sorun olmaz.
Bu arada linki açamadım.

Hocam ürünün linkten açıklamasını okuduğumda BIOS güncellerken elektrikler gitmiş, yani ürün çöp olmuş. Ürüne dışarıdan markanın teknik servisi müdahale edip kullanılabilir hale getirebilir. Siz aldığınızda direkt kullanamazsınız. Bence hiç bulaşmayın.

BIOS silindiyse çalışmaz. Çalışması için yetkili serviste BIOS'un yeniden yazılması gerekir. Yetkili servis ise bunu bedavaya yapmaz ki çalışsa bile o anakartta sana söylenmeyen başka problemler olabilir ve iade de edemezsin, ben olsam uzak dururdum.

Yazılandan farklı bir durum olabilir 3-5 az vereceğim diye bulaşmayın. Bu arada link bozuk fiyatını görmedim 100-150 TL ucuz diye 2. ele bulaşıyorsanız hiç bulaşmayın 0 alın kafanız rahat olsun psikolojinizden önemli değil 100-200 TL.

Link açılmadı bende. Yine de evde PC varsa 50-60 TL masrafla BIOS yazabilirsin. Ürünün modelini ve istediği fiyatı bilmiyorum, paylaşırsan sevinirim.

Hocam fabrika yeni bios atması lazım fabrika aldığın fiyat kadarda masaf çıkarır. 0 anakart fiyatına gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…