BIOS'um açılmıyor

kodeks11

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, yeni bilgisayar aldım ekran kartı şu anda alamadığım için eski bir ekran kartı takmıştım. İlk gün BIOS'a girdim RAM MHz'lerini ve CPU gücünü açıp performansını yükselttim şimdi de sürekli anakartta kırmızı VGA hatası veriyor. Sizce gücü yükseltince ekran kartı yetersiz mi geldi?

i9-9900K ile GT1030 kullanılabildiğini düşünürsek ekran kartı yetersiz gelmesi bana biraz saçma bir sebep geldi. İşlemciniz veya RAM'lerinizin çalıştığından emin misiniz? Overclock esnasında zarar görmüş olabilirler.

i9-9900K ile GT1030 kullanılabildiğini düşünürsek ekran kartı yetersiz gelmesi bana biraz saçma bir sebep geldi. İşlemciniz veya RAM'lerinizin çalıştığından emin misiniz? Overclock esnasında zarar görmüş olabilirler.
Hocam sıkıntı yok onlar çalışıyorr kırmızı yanan sadece vga ışığı
Acaba hepsini söküp tekrar taksam sıkıntı olurmu

Acaba hepsini söküp tekrar taksam sıkıntı olurmu

Ekran kartından olduğuna eminsen, ekran kartını söküp tekrar takmayı deneyebilirsin. Belki pinleri tam oturmamış vs olabilir. Ekran kartı güç beslemesi için özellikle molex kablo kullandıysan güç kablolarını tekrar kontrol edebilirsin. Aklıma şu an için yalnızca bunlar geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı