Laptopumu harici monitöre bağlayarak kullanıyorum, VGA kablosu ile sıkıntı yok fakat HDMI ile görüntü alamıyorum. Ekran kartım falan güncel olmasına rağmen, acaba BIOS'un güncel olup olmaması bu durumu etkiler mi?
Laptopumu harici monitöre bağlayarak kullanıyorum, VGA kablosu ile sıkıntı yok fakat HDMI ile görüntü alamıyorum. Ekran kartım falan güncel olmasına rağmen, acaba BIOS'un güncel olup olmaması bu durumu etkiler mi?
Ben laptop kullanıyorum. Normalde BIOS otomatik yapılıyor ama birşeyde sorun olduğu için manuel yapmam gerekiyor. Ama birşeyi yanlış yaparsam ana karta büyük abdestimi yaparım diye 2018 yılından beri güncellemiyorum. Ama güncelleme kodunu yaz googledan bak bazıları kritik oluyor.
BIOS güncelleme notlarında o yaşadığınız sorun ile alakalı bir not bulursanız BIOS'u güncelleyin. Bilgisayarda şu an yüklü olan BIOS sürümü ve bilgisayar modeli nedir?