harsh43 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #1 Saçların daha kalınlaşması ve dökülen saçların daha hızlı çıkması için biotin hapı almayı düşünüyorum. Doktora vs. danışmama gerek var mıdır?
Saçların daha kalınlaşması ve dökülen saçların daha hızlı çıkması için biotin hapı almayı düşünüyorum. Doktora vs. danışmama gerek var mıdır?
lyforeid Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 2.720 Makaleler 1 Çözümler 13 14 Mayıs 2024 #2 harsh43 dedi: Saçların daha kalınlaşması ve dökülen saçların daha hızlı çıkması için biotin hapı almayı düşünüyorum. Doktora vs. danışmama gerek var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sonuç ne?
harsh43 dedi: Saçların daha kalınlaşması ve dökülen saçların daha hızlı çıkması için biotin hapı almayı düşünüyorum. Doktora vs. danışmama gerek var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sonuç ne?
harsh43 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #3 lyforeid dedi: Sonuç ne? Genişletmek için tıkla... Kullandım hocam + dermatolojiye gittim demir hapı ve B12 iğnesiyle hapını kullandım şuan gayet normal ama hangisinin etkisi oldu bilmiyorum.
lyforeid dedi: Sonuç ne? Genişletmek için tıkla... Kullandım hocam + dermatolojiye gittim demir hapı ve B12 iğnesiyle hapını kullandım şuan gayet normal ama hangisinin etkisi oldu bilmiyorum.