DEMON_ZERO Centipat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Şubat 2022 #1 Görüntü de kopukluklar olmaya başlayınca ekran kablosunda sıkıntı var diye düşündüm. Bende çıkarıp taktım sonra bilgisayarı açarken bip sesi çok geç geliyor ve monitöre ekran gelmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2022
Görüntü de kopukluklar olmaya başlayınca ekran kablosunda sıkıntı var diye düşündüm. Bende çıkarıp taktım sonra bilgisayarı açarken bip sesi çok geç geliyor ve monitöre ekran gelmiyor.
TR_Nerox Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #2 sanırım ekran kartınızla ilgili ciddi bir sorun var garantisi var mıdır? Artı 0 Eksi
KS KS DEMON_ZERO Centipat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Şubat 2022 #3 TR_Nerox dedi: Sanırım ekran kartınızla ilgili ciddi bir sorun var garantisi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Eski bir ekran kartı zaten bugün PC'ye bakım yapacağım ins duzelecek. Artı 0 Eksi
TR_Nerox dedi: Sanırım ekran kartınızla ilgili ciddi bir sorun var garantisi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Eski bir ekran kartı zaten bugün PC'ye bakım yapacağım ins duzelecek.