C CLM Project Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 11 Mart 2018 #11 Bu gece saat 00:00'da ''Tanrı öldü'' konulu başlığımıza bekleriz. Biletler Biletix'te. Ön sıradan rezervasyon için aramanıza gerek yok. Gece yarımda burada olun.
Bu gece saat 00:00'da ''Tanrı öldü'' konulu başlığımıza bekleriz. Biletler Biletix'te. Ön sıradan rezervasyon için aramanıza gerek yok. Gece yarımda burada olun.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 11 Mart 2018 #12 Sen açarsın başlığı artık.
Anakin SkywaIker Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 1.616 Makaleler 5 Çözümler 2 11 Mart 2018 #13 Kim neyi açıyor kendi konunun ....... . Şaka maka pusuya yattım .
C CLM Project Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 11 Mart 2018 #14 Arkadaşlar en iyisi bu konuyu siz açın, ben kendimi hazır hissetmiyorum. Ama aç derseniz de açarım, gazino mu lan burası! Aç, aç, aç, aç... Ben talibim konuyu açmaya.
Arkadaşlar en iyisi bu konuyu siz açın, ben kendimi hazır hissetmiyorum. Ama aç derseniz de açarım, gazino mu lan burası! Aç, aç, aç, aç... Ben talibim konuyu açmaya.
Anakin SkywaIker Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 1.616 Makaleler 5 Çözümler 2 11 Mart 2018 #15 CLM Project dedi: Arkadaşlar en iyisi bu konuyu siz açın, ben kendimi hazır hissetmiyorum. Ama aç derseniz de açarım, gazino mu lan burası! Aç, aç, aç, aç... Ben talibim konuyu açmaya. Genişletmek için tıkla... Siz Tanrı'yı öldürebilirsiniz, benim planım çok başka... Tribünlere oynadım hocam , benim açmak istediğim konu bu değil, ben senden bekliyorum .
CLM Project dedi: Arkadaşlar en iyisi bu konuyu siz açın, ben kendimi hazır hissetmiyorum. Ama aç derseniz de açarım, gazino mu lan burası! Aç, aç, aç, aç... Ben talibim konuyu açmaya. Genişletmek için tıkla... Siz Tanrı'yı öldürebilirsiniz, benim planım çok başka... Tribünlere oynadım hocam , benim açmak istediğim konu bu değil, ben senden bekliyorum .
C CLM Project Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 11 Mart 2018 #16 Açayım o zaman şimdi, var mısınız?
Anakin SkywaIker Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 1.616 Makaleler 5 Çözümler 2 11 Mart 2018 #17 CLM Project dedi: Açayım o zaman şimdi, var mısınız? Genişletmek için tıkla... Yemek yiyecektim tamda, ben 30-40 dakika sonra katılırım size .
CLM Project dedi: Açayım o zaman şimdi, var mısınız? Genişletmek için tıkla... Yemek yiyecektim tamda, ben 30-40 dakika sonra katılırım size .
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 11 Mart 2018 #18 Açan açana yahu! Gece her saat olur. Ben açıyorum bir işe karar veremediniz... Gerçi açtın mı sen? Ona göre açacağım.
Açan açana yahu! Gece her saat olur. Ben açıyorum bir işe karar veremediniz... Gerçi açtın mı sen? Ona göre açacağım.
C CLM Project Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 11 Mart 2018 #19 Yok açmadım Oreki. Ulan ne konuşuyoruz ya. En iyisi sen aç Oreki. Olmuyor böyle. Sen pişir yemeği, hep beraber sofraya oturalım.
Yok açmadım Oreki. Ulan ne konuşuyoruz ya. En iyisi sen aç Oreki. Olmuyor böyle. Sen pişir yemeği, hep beraber sofraya oturalım.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 11 Mart 2018 #20 "Tanrı öldü." şeklinde açmayacağım. Daha farklı bir fikrim var.