Bir anda 8-10 tane 3 gün sınırlı performans ödevi verilmesi

Tseenka

Kilopat
Makaleler
1
Yer
C:\Config.Msi
Daha fazla  
Derslere devamlı giren bir kişiyim, sınıfta zaten canlı derslere 2-3 kişi devamlı giriyoruz. Diğerleri canları istediğinde geliyor ya da gelmiyor ve hocalardan ciddi manada bir şey anlaşılmamakta. Bunlara tamam diyorum ve kendim çalışıyorum. Bir sürü notlar çıkardım, matematik ve edebiyatı tamamladım, coğrafyayı da yapıyordum ve 2 dakika önce mesaj yağmuruna tutuldum ve gördüm ki 8-10 tane ödev. Şimdi buna neden 3 gün sınırı koyuldu ve niye hepsi bir anda verildi? Keyfi böyle bir şey yapılamaz çünkü performans ödevlerinin hepsi çok uzun sürüyor. Bize yapılan benim gözümde bir haksızlıktır. 3 günde bir insan tahmini olarak kopya vb. çekmeden en fazla 6 tane yapabilir çünkü hepsi çok uzun. Böyle bir şey olabilir mi ya? Ben hocaların uzaktan anlatamadığı derslere mi çalışayım yoksa performansa mı çalışayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'deki okullarda belli olmuyor böyle şeyler. Ödevleri tamamlamaya çalış.

Türkiye ve onun olmayan eğitim sistemi. Şaşırmadım. Ödevleri yap. Çünkü bu dönem ders içi katılım notu verilecek. Yapabildiğin kadarını yap bende artık sıkmıyorum kendimi aynı şeyleri yaşadığımdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…