Bir anda bilinç kaybı yaşadım

Anladım. D vitamini eksikliği abimde de vardı. Onun bacağı ağrıyordu sürekli bu yüzden. Düzelmesi için güneş yüzü görmek lazım. Ancak abartılı değil, haftada 3 kez 30 dakika güneşlenmek yeterli. Ve öğlen saatlerinde asla güneşlenmeyin, o zamanlar güneş ışınları zararlı. Gizli şeker varsa o biraz kötü bir hastalık. Allah şifa versin. Diğer tahlil sonuçları bir çıksın bakalım. Haber bekliyoruz, geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim hocam. Abinize de geçmiş olsun. Aslında çok güneş yüzü görüyorum ama gene de varmış. Pazartesi günü mutlaka haber vereceğim

Çok ani bir kalkış yaptıysan tansiyonun düşmüştür. Bende gözlerim kararıyordu ama sonra toparlıyordum.

Evet hocam olabilir. Benim de normalde öyleydi ama işte birden öyle oldu bu sefer.

İyi o zaman, inşallah fayda verir.

İnşallah hocam teşekkür ederim

@Chris W4lker hocam tekrardan merhaba. Ben dershaneye gittiğim için annem gitmiş hastaneye. Hepsi temiz çıkmış. Aslında ben 3 hafta boyunca dershaneye yürüyerek gittim. Hava acayip sıcaktı ve 40 dk boyunca yürüyordum. Onun bir de gelişi de var. O yüzden bence yorgun düştüm. Artık otobüs ile gidiyorum.

Son düzenleme:
Hadi gözünüz aydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…