Yeni bir güncelleme, yaklaşık 1 hafta oldu. Ara sıra aklıma geliyor ama eskisi kadar özlem duymuyorum. Zaten ilişkide hep ikinci planda olduğumdan şüpheliydim 6.hissim asla yanılmaz. Beni terk etme sebeplerinden biri olarak da hayatında başka biri olmasından şüpheleniyorum. Her yerden mesajları sildim WhatsApp'dan engelledim Instagram'dan engellemeye uğraşmak istemedim. Hayatım biraz daha yoluna gitti kendime değer vermeye çalışıyorum biraz daha. Diyetimde iyi gidiyor bir ara çok hızlı kilo verdiğim için sanırım kastan kaybım oldu onu da yemekleri biraz daha arttırıp ağırlık çalışarak tamamladım, 1-1.5 kilo daha aldım temiz bir şekilde verdim artık kendimi neredeyse hiç kısıtlamıyorum sadece ne yediğimi bilmem yetiyor tabii ki artık vücudum eskisi kadar çok istemiyor istese bile kaldıramıyor yiyemiyorum çok fazla. Vücudum daha iyi durumda göğüs bölgemi küçültmek için antrenmanlar yapıyorum yaklaşık 72-73 kiloya kadar düştüm D ve B12 vitaminleri almaya başlayacağım. İlişkileri olan arkadaşlarımdanda hem hayat hem ilişki olarak tavsiyeler alıyorum. Artık o kişiyi kaybettiğime değil de onun beni kaybettiğine üzülüyorum. Bir sonra ki güncellemede görüşmek üzere...