Bir anda ekran kararması

GhostRider10

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar Google'da dizi izliyordum sekmeler arasında geçiş yapacaktım tam diğer sekmeye geçerken monitörüm karardı ben 4-5 saniye şaşkınlıkla donup kaldım. Çünkü monitörü 24 Aralık'da aldım garip oldu. Sonra mouseye bastım ( mouse basınca açıldığını düşünmüyorum ) açıldı. Tesadüf diye düşünüyorum ancak beni bu olay çok korkuttu. Bende üstüne gidip malware bytes Free'den tarama yaptırttım 275 K'ya yakın dosya taradı ve sorun bulmadı 2 taramada da. Bu sorun neden oluşmuşdur? Görev yöneticisinden kullanımlara baktım herhangi bir sorun yok. MSI Afterburner'dan ekran kartı sıcaklığıma baktım 35-36 derece. Aklıma gelen şey acaba sitede virüs mü var? Beni aydınlatırsanız sevinirim. En eski bilgisayarımda küçüklüğümde böyle bir olay yaşamıştım o zamanlar babam format attırmıştı. Yeniden böyle bir şey olacak diye çok korkuyorum. Sitede virüs mü var? Cevaplarınızı beklemekteyim, iyi forumlar dilerim. Ayrıca bilgisayar günde en az 10-12 saat açık kalıyor. ( güç seçeneklerimi çok önceden ayarladım onunla alakalı da değil. Hiçbir şey yapmıştım hepsini. )

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablolarda sıkıntı olabilir belki. Artık bağlamak için hangi kabloyu kullanıyorsanız ya da dönüştürücü ile mi kullanıyorsunuz bilmiyorum ama dönüştürücü ve bağladığınız kabloları değiştirin.

Bir kez daha aynı sorunu yaşarsam döneceğim size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…