Dün herhangi bir problem yokken CS oynayıp yayın izliyordum. Ardından ise oyun açıkken uyumuşum.
Uyandığımda bilgisayarımın internet bağlantısı olmadığını elimi fareye attığımda da farenin çalışmadığını fark ettim.
Ben de bilgisayarı yeniden başlattım ve ev internetinin gittiğini düşünüp modemi de kapatıp açtım.
Bilgisayarım açıldığında farenin da klavyenin de ara ara tutukluluk yaptığını ve de donduğunu, klavyenin ışıklarının kafasına göre yanıp söndüğünü fark ettim. (klavye Logitech G103 4 yıllık).
Ethernet kablosu ise çalışmıyordu ben de Wi-Fi'ya geçtim. Wi-Fi'de herhangi bir problem yok.
Daha sonra internetten birkaç çözüm aradım, sürücülerini silip tekrar yükledim yetmedi bilgisayara format attım.
(Windows 10 yüklüydü tekrar Windows 10 yükledim.)
Driver Booster ile driverlerin hepsini kurdum ve Windows Update ile güncellemeleri yaptım fakat herhangi bir değişiklik olmadı.
Yani yaklaşık 12 saat önce çalışan Ethernet kablosu, mouse, klavye ve de USB portları şu an çalışmıyor. Bilgisayarım dizüstü bilgisayar fakat ben harici klavye ve mouse kullanıyorum. Hatta internete de kablo ile bağlanıyorum.