F Falkon Centipat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #1 Dün bilgisayarımda hiçbir sıkıntı yoktu fakat bugün açtığımda fanlardan biri yavaş dönüyor ve rahatsız edici bir ses çıkartıyor. Sebebi ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2022
Dün bilgisayarımda hiçbir sıkıntı yoktu fakat bugün açtığımda fanlardan biri yavaş dönüyor ve rahatsız edici bir ses çıkartıyor. Sebebi ne olabilir?
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #2 Sıcakılıklar ne kasa fanları mı eğer onlar ise kalitesiz olabilir. Artı 0 Eksi
3 388138 Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 3.882 Çözümler 6 21 Ekim 2022 #3 Falkon dedi: Dün bilgisayarımda hiçbir sıkıntı yoktu fakat bugün açtığımda fanlardan biri yavaş dönüyor ve rahatsız edici bir ses çıkartıyor. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Fana bir şey sürtüyor olabilir. Artı 0 Eksi
Falkon dedi: Dün bilgisayarımda hiçbir sıkıntı yoktu fakat bugün açtığımda fanlardan biri yavaş dönüyor ve rahatsız edici bir ses çıkartıyor. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Fana bir şey sürtüyor olabilir.
KS KS F Falkon Centipat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #4 walter wick dedi: Sıcakılıklar ne kasa fanları mı eğer onlar ise kalitesiz olabilir. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık konusunda hiçbir sıkıntı yok, fanlar ise kaliteli ve bir anda başlayan bir durum anlayamadım. 388138 dedi: Fana bir şey sürtüyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Durduk yere başladı ama bakacağım yine de fikir danışmak istedim. Kendiliğinden düzeldi. Son düzenleme: 21 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
walter wick dedi: Sıcakılıklar ne kasa fanları mı eğer onlar ise kalitesiz olabilir. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık konusunda hiçbir sıkıntı yok, fanlar ise kaliteli ve bir anda başlayan bir durum anlayamadım. 388138 dedi: Fana bir şey sürtüyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Durduk yere başladı ama bakacağım yine de fikir danışmak istedim. Kendiliğinden düzeldi.