T thesycthe Yoctopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Şubat 2022 #1 Oyun oynarken 10-15 dakika aralıklar ile 2 defa mavi ekran yedim. Sebebini bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Minidumpum minidump.rar @KojiroHyuga04
Oyun oynarken 10-15 dakika aralıklar ile 2 defa mavi ekran yedim. Sebebini bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Minidumpum minidump.rar @KojiroHyuga04
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.046 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 10 Şubat 2022 #2 thesycthe dedi: Oyun oynarken 10-15 dakika aralıklar ile 2 defa mavi ekran yedim. Sebebini bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Minidumpum minidump.rar @KojiroHyuga04 Genişletmek için tıkla... RAM arızası. Birden fazla RAM varsa tek tek test et. 1 tane varsa zaten testi yapmana gerek yok, hemen yeni RAM arayışlarına gir. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Artı 0 Eksi
thesycthe dedi: Oyun oynarken 10-15 dakika aralıklar ile 2 defa mavi ekran yedim. Sebebini bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Minidumpum minidump.rar @KojiroHyuga04 Genişletmek için tıkla... RAM arızası. Birden fazla RAM varsa tek tek test et. 1 tane varsa zaten testi yapmana gerek yok, hemen yeni RAM arayışlarına gir. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net
KS KS T thesycthe Yoctopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Şubat 2022 #3 Merhabalar, Memtest86 testi uzun sürdüğü için testi açıp uyumuşum sonuçlar nereye kaydoluyor? Sanırım buldum test sonuçlarım bu şekilde. MemTest86.log @KojiroHyuga04 @Recep Baltaş Son düzenleme: 10 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
Merhabalar, Memtest86 testi uzun sürdüğü için testi açıp uyumuşum sonuçlar nereye kaydoluyor? Sanırım buldum test sonuçlarım bu şekilde. MemTest86.log @KojiroHyuga04 @Recep Baltaş
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.046 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 11 Şubat 2022 #4 thesycthe dedi: Merhabalar, Memtest86 testi uzun sürdüğü için testi açıp uyumuşum sonuçlar nereye kaydoluyor? Sanırım buldum test sonuçlarım bu şekilde. MemTest86.log @KojiroHyuga04 @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Kaç adet RAM var? Bayağı bir hata çıkmış çünkü. Artı 0 Eksi
thesycthe dedi: Merhabalar, Memtest86 testi uzun sürdüğü için testi açıp uyumuşum sonuçlar nereye kaydoluyor? Sanırım buldum test sonuçlarım bu şekilde. MemTest86.log @KojiroHyuga04 @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Kaç adet RAM var? Bayağı bir hata çıkmış çünkü.