Bir anda ortadan kaybolan veya durduk yere engelleyen sanal arkadaşınız var mı?

Kendim yapıyorum çok eğlenceli oluyor.

Melih ünlü olmadan önce berber CS oynamıştık. Çok olgun bir çocuktu. Ünlü olduktan sonra da değişmedi.

Var 2 yıl önce Instagram üstünden tanıştık zevkimiz aynıydı çok kral bir insandı sonra bir gün engelledi.

Melih ünlü olmadan önce berber CS oynamıştık. Çok olgun bir çocuktu. Ünlü olduktan sonra da değişmedi.
İsim vermeyeyim yinede, düzenledim mesajımı. Hala olgun bir çocuk. Ah be, Melih ilk bıçağını aldığında bile ilk sevincini bizle paylaşmıştı. Bizle oynadığında sürekli feedlerdi, biz alıştırdık ona oyunu gerisini o getirdi. Hastaneye gidince foto falan atardı. Özledim ama yapacak bir şey yok. Buradan yüzümüze bile bakmaz.

Melih derken kimden bahsediyorsun? merak ettiğim için sordum.

Slowly'den tanıştığım Rus bir arkadaşım vardı Telegram üzerinden konuşuyorduk. Aramızda hiçbir sorun yoktu ve gayet güzel muhabbet dönüyordu. Fakat aylar süren Slowly yazışmalarının, gecenin bir yarısına kadar süren Telegram chatlerinin ardından birden sebepsizce iletişimimiz sekteye uğradı. Başta yanıt vermemeye, sonra sonra Telegram'ı aktif olarak kullandığı halde görüldü bile atmamaya başladı. Ben de istemiyorsa rahatsızlık vermeyeyim diye konuşmayı bıraktım. Özleniyor...

İfadeler: YFK
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…