xyasinn
Hectopat
Daha fazla
11. sınıfa gidiyorum 2 aylık bir ilişkim var. Kızla bir ortamdan tanıştım her şey çok güzeldi resmen ruh ikizi gibiydik hobilerimiz falan her şeyimiz aynıydı. Ben onu çok seviyordum o da beni çok sevdiğini söylüyordu. Babası biraz kısıtlayıcı baskıcı birisiydi. Normal bir günde her zamanki gibi okuldan geldim ve konuşmaya başladık birkaç dakika sonra notları düşük geldiği için babası telefonunu alacağını söyledi. Tüm erkekleri çıkartacağım ve buna sen de dahilsin çok uzun süre konuşamayabiliriz telefonu geri alabilirsem yazacağım özür dilerim dedi ben de tamam dedim. Birkaç saat sonra hiçbir erkeği çıkarmadığını fark ettim ve çok süphelendim. Akşam vakti TikTok'da aktif olduğunu gördüm ve aşkla alakalı bir repost paylaştı. Bana yalan söylediğini anladım WhatsApp'dan olanı anlattım ve bir daha bana yazmamasını istedim. Mesaja bakmaya tenezzül bile etmedi ve birkaç saat sonra TikTok'den beni engelledi. Hiçbir anlam veremiyorum belirsizlik içinde bıraktı gitti beni hiçbir hata hiçbir kötülük de yapmadım. Gururumu kırıp aramak da istemiyorum. Neden böyle yaptı çok merak ediyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: