hAllederiz Kilopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Çözümler 2 10 Kasım 2019 #11 Hayalinizi çok merak ettim, sakıncası yoksa söyler misiniz?
Gordon Freeman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 1.311 10 Kasım 2019 #12 KeyN_N dedi: Hocam sakıncası yoksa hayaliniz neydi? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hayalim cerrah olmaktı. Artık uzmanlık yapmaya başlayacağım. Zorlu ve yıpratıcı bir süreç. Umarım saçlarım bana bu yolda eşlik eder. Jira dedi: Prof olunca görüşürüz dostum Zoru bitti, kolayı kaldı, hayatının geri kalanında mutluluklar Genişletmek için tıkla... Tabii ki de Sosyal'de beni en çok anlayan adamı görmeye arada geleceğim. Bloglarının takipçisiyim dostum.
KeyN_N dedi: Hocam sakıncası yoksa hayaliniz neydi? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hayalim cerrah olmaktı. Artık uzmanlık yapmaya başlayacağım. Zorlu ve yıpratıcı bir süreç. Umarım saçlarım bana bu yolda eşlik eder. Jira dedi: Prof olunca görüşürüz dostum Zoru bitti, kolayı kaldı, hayatının geri kalanında mutluluklar Genişletmek için tıkla... Tabii ki de Sosyal'de beni en çok anlayan adamı görmeye arada geleceğim. Bloglarının takipçisiyim dostum.
Yiğit Efe ERDOĞMUŞ Hectopat Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 937 Çözümler 2 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2019 #13 Gordon Freeman dedi: Hayalim cerrah olmaktı. Artık uzmanlık yapmaya başlayacağım. Zorlu ve yıpratıcı bir süreç. Umarım saçlarım bana bu yolda eşlik eder. Tabii ki de Sosyal'de beni en çok anlayan adamı görmeye arada geleceğim. Bloglarının takipçisiyim dostum. Genişletmek için tıkla... Saçların yanında olmasa bile biz her zaman burda yanında olucaz abi
Gordon Freeman dedi: Hayalim cerrah olmaktı. Artık uzmanlık yapmaya başlayacağım. Zorlu ve yıpratıcı bir süreç. Umarım saçlarım bana bu yolda eşlik eder. Tabii ki de Sosyal'de beni en çok anlayan adamı görmeye arada geleceğim. Bloglarının takipçisiyim dostum. Genişletmek için tıkla... Saçların yanında olmasa bile biz her zaman burda yanında olucaz abi
kaplumbaga deden Kilopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 960 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2019 #14 Pek tanımıyorum ama görüşürüz. Kendine iyi bak. Git ve insanları iyileştir. Hayatında bol şans.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 10 Kasım 2019 #15 Kendine iyi bak
105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 10 Kasım 2019 #16 Görüşmek üzere
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.296 Makaleler 42 Çözümler 274 10 Kasım 2019 #17 Sizin yerinize tıp okuyup Sağlık bölümüne bakacağım Yolunuz açık olsun, Umarım süreç daha kısa sürer
Gordon Freeman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 1.311 10 Kasım 2019 #18 Mithat Berhan dedi: Sizin yerinize tıp okuyup Sağlık bölümüne bakacağım Yolunuz açık olsun, Umarım süreç daha kısa sürer Genişletmek için tıkla... Güveniyorum sana. Arada bir uğramayı ihmal etmeyeceğim.
Mithat Berhan dedi: Sizin yerinize tıp okuyup Sağlık bölümüne bakacağım Yolunuz açık olsun, Umarım süreç daha kısa sürer Genişletmek için tıkla... Güveniyorum sana. Arada bir uğramayı ihmal etmeyeceğim.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.296 Makaleler 42 Çözümler 274 10 Kasım 2019 #19 Bakalım bu sene Tıp kazanırsam neden olmasın. Bir de ben şansımı deneyeyim.
Gordon Freeman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 1.311 10 Kasım 2019 #20 Mithat Berhan dedi: Bakalım bu sene Tıp kazanırsam neden olmasın. Bir de ben şansımı deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Tıp kazanırsan konu aç, beni etiketle. Belki de benim olduğum yeri kazanacaksın. Belli mi olur.
Mithat Berhan dedi: Bakalım bu sene Tıp kazanırsam neden olmasın. Bir de ben şansımı deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Tıp kazanırsan konu aç, beni etiketle. Belki de benim olduğum yeri kazanacaksın. Belli mi olur.