Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.296 Makaleler 42 Çözümler 274 16 Aralık 2019 #31 m0rphine dedi: Kendinize inanın. Umutsuzluğa kapılmak yapabileceğiniz büyük hatalardan. Genişletmek için tıkla... Umustuzluğa kapılmak değil de hem imkanlar hem de tıp fazla sevmiyorum. Onun yerine Eczacılık düşünmeye başladım.
m0rphine dedi: Kendinize inanın. Umutsuzluğa kapılmak yapabileceğiniz büyük hatalardan. Genişletmek için tıkla... Umustuzluğa kapılmak değil de hem imkanlar hem de tıp fazla sevmiyorum. Onun yerine Eczacılık düşünmeye başladım.
Gordon Freeman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 1.311 16 Aralık 2019 #32 Mithat Berhan dedi: İyi gidiyor ama hedefin altında kalacağım gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Şu anda hiçbir şey belli olmaz. Bunu ciddi diyorum yani. Kendini başkalarıyla sakın kıyaslama. Kendine güven yani. Tıp sevmiyorsan orası ayrı tabii.
Mithat Berhan dedi: İyi gidiyor ama hedefin altında kalacağım gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Şu anda hiçbir şey belli olmaz. Bunu ciddi diyorum yani. Kendini başkalarıyla sakın kıyaslama. Kendine güven yani. Tıp sevmiyorsan orası ayrı tabii.
m0rphine Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2015 Mesajlar 1.864 Çözümler 23 16 Aralık 2019 #33 Seveceğinizden emin olduktan sonra tıp hedeflemelisiniz. Aksi takdirde psikolojik sıkıntı yaşayanlara tanık olduk.
Seveceğinizden emin olduktan sonra tıp hedeflemelisiniz. Aksi takdirde psikolojik sıkıntı yaşayanlara tanık olduk.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.296 Makaleler 42 Çözümler 274 16 Aralık 2019 #34 Bakalım çalışmalarımı artırmam ve daha çok inanmam lazım.
Gordon Freeman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 1.311 16 Aralık 2019 #35 m0rphine dedi: Seveceğinizden emin olduktan sonra tıp hedeflemelisiniz. Aksi takdirde psikolojik sıkıntı yaşayanlara tanık olduk. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyle. Sevmeyen yapamaz. Açık ve net yani. 1 gün nöbet 1 gün boş oluyor. Sosyal hayatım yok.
m0rphine dedi: Seveceğinizden emin olduktan sonra tıp hedeflemelisiniz. Aksi takdirde psikolojik sıkıntı yaşayanlara tanık olduk. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyle. Sevmeyen yapamaz. Açık ve net yani. 1 gün nöbet 1 gün boş oluyor. Sosyal hayatım yok.