Arkadaşım şu site üzerinden işlem yapmış "https://tr.amazon5.vip/index/login/index.html" ve ben Amazon müşteri hizmetlerini aradığımda bu site ile ortaklığının olmadığını söyledi. Bu site gerçek mi? (linke tıklamayın) ve ben bu dolandırıcıların konumunu ve IP adresini bulsam şikayet için savcılığa gittiğimizde benim için sıkıntı olur mu? (Bilişimciyim )
Fake siteye girmiş. Google'ın algoritmaları bozulduğu için böyle siteler öne çıkabiliyor. Bir sorun olur mu bilemiyorum senin dediğin olay için. Google yerine Bing kullanalım bir süre bilmiyorsak bu tarz şeyleri.
Amazon vip ne hocam? Bunlara inanan var mı cidden? Yazılımcı Genç_1453 hocam nasıl yani? Koskoca tr.amazon5.vip diye bir site olabilir mi? Sayfayı da index.html yapmıslar.
Amazon VIP ne hocam? Bunlara inanan var mı cidden? Yazılımcı GENÇ_1453 hocam nasıl yani? Koskoca TR. Amazon5.VIP diye bir site olabilir mi? Sayfayı da index.html yapmıslar.
Hocam sence dolandırıcı Türk mü? Bence değil, bu yüzden savcılığa gitmenizin pek bir önemi yok gibi. Bunun yanında .vip uzantılı resmi amazon sitesi olabilir mi sizce?
Hocam sence dolandırıcı Türk mü? Bence değil, bu yüzden savcılığa gitmenizin pek bir önemi yok gibi. Bunun yanında .VIP uzantılı resmi Amazon sitesi olabilir mi sizce?
Sitenin tasarımı bile ben dolandırıcıyım diye bas bas bağırıyor, site uzantısı ".vip", domain "amazon" değil "amazon5", sayfa uzantısı ".html" iken bu siteden nasıl bir ümit beslemişler anlamıyorum. Geçmiş olsun. Sitenin IP adresini zaten siber güvenlik elinin altında gibi bulur ama siteyi yapanlar Türkiye'de değil ise sonuç ne olur hiçbir fikrim yok.