Bir arkadaşım internetten dolandırıldı

Kendiside açığa çıkar zaten böyle bir şey yapmaz yazım yanlışını düzelt ban yiyebilirsin.

Hocam bir bilişimci olarak böyle bir tuzağın gerçek olmadığını anlayamamanız çok garibime bitti açıkcası. Sitenin arayüzü bile Amazon ile en alakasız ne varsa ona benziyor.

Polise başvurun.

Edit: Bu ne la

Aynı tepkiyi verdim, bende kaydolmayı denedim telefon numarası yerine harf yazılabiliyor sitenin içi berbat denemeyecek kadar kötü. Ben şahsen site yapmayı bilmem ama 10 dakikada yaparım bunu.

Hocam neden resmi Amazon sitesini attınız ki? Biz sahte olan siteden bahsediyorduk.

Şaka bir yana yanlış anlaşılmak istemem ama hocam, arkadaşınız bu siteye parayı bile nasıl yükleyebilmiş ki? Bence büyük başarı. Arkadaşınıza yakın zamanda güvenli arama dersleri verin hocam. Geçmiş olsun tekrardan.

Sadece 1 saatlik Bootstrap 5 videosu izleyen, yazılımla gram alakası olmayan birisi bile daha iyi tasarım yapar gerçekten bu ne.

@Yazılımcı Genç_1453 hocam bu siteyi yapan eleman belli ki Türkçe için çeviri kullanmış.
Telegram'dan konuşmasınıda çeviri ile yapmış.
Tasarımcı dayının çok güzel bir videosu var bunun için. Onu izlemenizi tavsiye ederim. Türkçeyi translate ile kullanıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…