WwHistoryWw Femtopat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #1 "Bir arkadaşınıza ait ekran görüntüsüne yorum yazın" görevini yapamiyorum, yardim eder misin? Pek fazla arkadaşım yok Steam'de. Dosya Ekleri 2222.PNG 3,2 KB · Görüntüleme: 132
"Bir arkadaşınıza ait ekran görüntüsüne yorum yazın" görevini yapamiyorum, yardim eder misin? Pek fazla arkadaşım yok Steam'de.
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 2 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #2 Bir arkadaş edinin. Profiline girin ve paylaştığı bir ekran görüntüsüne tıklayın ardından "yorum ekle" kısmından düşüncelerinizi paylaşın.
Bir arkadaş edinin. Profiline girin ve paylaştığı bir ekran görüntüsüne tıklayın ardından "yorum ekle" kısmından düşüncelerinizi paylaşın.
Ergün Plak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.404 Çözümler 5 9 Ağustos 2023 #3 Fazla olmasına gerek yok 1 tane olsun yeter.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.383 Çözümler 32 9 Ağustos 2023 #4 Gabe Newell dedi: Bir arkadaş edinin. Profiline girin ve paylaştığı bir ekran görüntüsüne tıklayın ardından "yorum ekle" kısmından düşüncelerinizi paylaşın. Eki Görüntüle 1895881 Genişletmek için tıkla... Onu anlamış zaten yorum yapacağı arkadaşı yok.
Gabe Newell dedi: Bir arkadaş edinin. Profiline girin ve paylaştığı bir ekran görüntüsüne tıklayın ardından "yorum ekle" kısmından düşüncelerinizi paylaşın. Eki Görüntüle 1895881 Genişletmek için tıkla... Onu anlamış zaten yorum yapacağı arkadaşı yok.
Ergün Plak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.404 Çözümler 5 9 Ağustos 2023 #5 Aras the Great dedi: Onu anlamış zaten yorum yapacağı arkadaşı yok. Genişletmek için tıkla... Konuda "pek fazla" yazmış yok değil.
Aras the Great dedi: Onu anlamış zaten yorum yapacağı arkadaşı yok. Genişletmek için tıkla... Konuda "pek fazla" yazmış yok değil.