Çevrenizin sizden istediği bir performans var ise karşılaştırma muhakkak olur ama... Ben Pentium'um, i9 ile karşılaştırilamam modunda iseniz diye yazdım...
Hayatını bir günlüğe yazıp sosyalleşmeye başladığında dostum dediğin kişilerle eski hayatını paylaşabilirsin tabii bir asosyal olarak bana öneri ne kadar düşer bilemedim.
Benim de Gözler onu aradı ama neyse konumuza dönecek olursak asosyalden kasıt burada paylaştığınız görseldeki gibi istenileni verememeniz midir yoksa başka bir sıkıntı mı mevcut?
Emin olun sosyal olanda i9 falan değil... Ben de asosyalim. Yapmak isteyip de yapamadığım birçok şey içimde kaldı lise hayatımda... Son senem lise hayatımda. Yapamadığım o şeyler için gerçekten çok üzgünüm. Ama emin olduğum birşey var ki, sosyal olupta "Intel Atom" gibi olan bir dünya insan var...
Benim de Gözler onu aradı ama neyse konumuza dönecek olursak asosyalden kasıt burada paylaştığınız görseldeki gibi istenileni verememeniz midir yoksa başka bir sıkıntı mı mevcut?
Anladım. Toplumsal normlar farklılık gösterir. Siz bu istenileni yapmakla mükellef mi hissediyorsunuz? Aile, arkadaş, yakın çevre vb. baskısı mı mevcut? Kendinizi bir kalıba mı sokmak istiyorsunuz? Ya da istemiyor musunuz? İstenilen şey ne? Yapacak o kadar çok şey varken asosyal olmak çok büyük bir lüks bizler için.