Bir Asosyal Olarak Hayatımı Böyle Anlatabilirim

Siz yanlış anlamışsınız. 1. resim de işlemcilerden kasıt çevremin benden beklediği performans yani başka insanlar ile kendimi karşılaştırmıyorum.
Çevrenizin sizden istediği bir performans var ise karşılaştırma muhakkak olur ama... Ben Pentium'um, i9 ile karşılaştırilamam modunda iseniz diye yazdım...

Hayatını bir günlüğe yazıp sosyalleşmeye başladığında dostum dediğin kişilerle eski hayatını paylaşabilirsin tabii bir asosyal olarak bana öneri ne kadar düşer bilemedim.

Ah be eski tabletimin işlemcisi. Çok tatlı adı var.

Benim de Gözler onu aradı ama neyse konumuza dönecek olursak asosyalden kasıt burada paylaştığınız görseldeki gibi istenileni verememeniz midir yoksa başka bir sıkıntı mı mevcut?
Teşekkürler cidden konuyu tam anlayan sizsiniz, istenileni verememek.

Ben daha çok işlemci olarak Pentium Dual Core E2180'im ve ekran kartı olarak da Geforce 7100'üm geri kalanlar aynı.

Teşekkürler cidden konuyu tam anlayan sizsiniz, istenileni verememek.
Anladım. Toplumsal normlar farklılık gösterir. Siz bu istenileni yapmakla mükellef mi hissediyorsunuz? Aile, arkadaş, yakın çevre vb. baskısı mı mevcut? Kendinizi bir kalıba mı sokmak istiyorsunuz? Ya da istemiyor musunuz? İstenilen şey ne? Yapacak o kadar çok şey varken asosyal olmak çok büyük bir lüks bizler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…