Bir ay sonra iPhone XS almak mantıklı mı?

542072

Hectopat
Şu anki telefonum Android ve telefonumda bazı sıkıntılar var. 1 ay sonra iPhone XS almayı planlıyorum. 30 Nisan günü 1 aylığına idare etmem için 6S kullanacağım. Sizce fikrim mantıklı mı? Bütçem artmaz bu arada ve Android cihaz istemiyorum. Çünkü kafam ciddi anlamda karıştı. Çoğu 11 almak daha iyi diyor fakat 11 pahalı ve XS fiyatına değmez, eski diyen de var.

Son düzenleyen: Moderatör:
12 kullanıcısıyım ancak XS benim gözümde çıkan en iyi İphone. (Donanımsal olarak değil, beni şaşırtan ve en sevdiğim.) Temiz ise kullanılabilir.

Zaten bir konu açmamış mıydınız hocam
Ayrıca hala daha alınabilir bir telefon.

Zaten bir konu açmamış mıydınız hocam
Ayrıca hala daha alınabilir bir telefon.
Evet hocam, açmıştım fakat sizin de gördüğünüz gibi çok kişi kafamı karıştırdı. İçimde bir huzursuzluk oluştu. Tekrar sormak istedim.

Evet hocam, açmıştım fakat sizin de gördüğünüz gibi çok kişi kafamı karıştırdı. İçimde bir huzursuzluk oluştu. Tekrar sormak istedim.

Alın hocam, bu ülkede o kadar fazla konu hakkında bilgi sahibi olmadığı halde konuşan insan varki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…