T tarik_loaded Femtopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #1 Ziraat Bankası kullanıyorum. Tek banka hesabımdan iki farklı altın hesabı açabilir miyim?
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 22 Aralık 2021 #2 Mevduatlı ve mevduatsız olarak açabiliyor olmanız lazım.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #3 tarik_loaded dedi: Ziraat Bankası kullanıyorum. Tek banka hesabımdan iki farklı altın hesabı açabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Açılabilir diye düşünüyorum ama ziraat bankasını kullanmadığım için yardımcı olamıyorum. Ama olması lazım.
tarik_loaded dedi: Ziraat Bankası kullanıyorum. Tek banka hesabımdan iki farklı altın hesabı açabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Açılabilir diye düşünüyorum ama ziraat bankasını kullanmadığım için yardımcı olamıyorum. Ama olması lazım.
Emre_77 Decapat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 246 22 Aralık 2021 #4 tarik_loaded dedi: Ziraat Bankası kullanıyorum. Tek banka hesabımdan iki farklı altın hesabı açabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Açılır, ben Kuveyt'te açtım 2 tane, Ziraat'te de bir fark olacağını sanmam.
tarik_loaded dedi: Ziraat Bankası kullanıyorum. Tek banka hesabımdan iki farklı altın hesabı açabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Açılır, ben Kuveyt'te açtım 2 tane, Ziraat'te de bir fark olacağını sanmam.