Bir bardak fazla su istediği için öldürülen: Mesut Kazancı!

nazo2752

Picopat
Evet, ülkemizin geldiği son nokta... Bir bardak su istediği için tahta ile başından vurularak öldürülen olan Mesut Kazancı hakkında düşünceleriniz nelerdir? Şimdi geriye eşi ve 2 aylık çocuğu kaldı. İdam insanın yaşam hakkını elinden almak değildir insan olmayanın yaşamını elinden almaktır.

Dosya Ekleri

• 66e2bf0e2524d734d964a7cd.jpg
    123,6 KB · Görüntüleme: 385
  • 66e2bec92524d734d964a7cb.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 179
Ben idamın geri gelmesini gerektiğini düşünüyorum. Eğer birini bilerek öldürmediysen kasten bilerek öldürdüysen katilinde ölmesi gerekir. Boşu boşuna onu hapishanede beslemeye gerek yok.

Olay şöyle sanırım bir bardak su istiyor çok susadığı için. Sonra yine isteyince tartışma başlıyor. Ülkemizde saçma sapan nedenlerden dolayı öldürülen birçok insan var. Bunun nedenini milletin psikolojisinin iyi olmadığını ve aşırı agresif olduklarını düşünüyorum. Yani şöyle her an bir tartışma olduğunda sinir patlaması yaşanıyor. Bu tartışma ufak olsa bile idam konusuna gelirsek bana kalırsa bir insanın özgürlüğünü elinden alıp ona işkence yani hapiste tutmak daha acı verici olur. Pişmanlığı her geçen gün yüzüne vurur. Tabii birkaç sene veya ay sonra çıkarılmazsa. Malum ülkemiz adalet konusunda pek güven vermiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben idamın geri gelmesini gerektiğini düşünüyorum. Eğer birini bilerek öldürmediysen kasten bilerek öldürdüysen katilinde ölmesi gerekir. Boşu boşuna onu hapishanede beslemeye gerek yok.
Böyle bir sistemde idamın geri gelmesi çok tehlikeli. İdamın gelmesi için en temelden sistemin düzelmesi lazım. Şuan bile içerde olması gerekenler bile özgürce dolaşır halde. İdam gelse boşu boşuna İdama giden insanlar görmek çok ağır olurdu.

Katılıyorum. Kotuye kullanilir kesinlikle gelirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…