Bir bayana nasıl bir hediye alınır ?

Hepsine nasıl alacaksın delirdin mi . En iyisi toplu şekilde pideciye götür 1.5 kuşbaşı kaşarlı ısmarla herkese. Yanında bir de ayran verdin mi daha ne isteyecekler. Bunun dışında objektif kalemlik de bir seçenek olabilir.

Yok abi birde altını çize çize güzel bir şey isterim diyor Böylesine de ilk defa rastlıyorum.
Çikolata fikrini gerçekten çok beğendim. Güzel bir kutuya onlarda çikolatayı koyduğumu farz edersek 20-30 liraya kapatırım ihaleyi

İşin kötüsü bilgisayara para topluyordum Rıza baba posterini de çikolataların üstüne koyabilirim Lazer yazıcıyı niye aldım.
Bak bu fikir gerçekten çok hoşuma gitti

Bunun dışında fikri olan var mıdır ? Yukarıdaki fikri çok beğendim ama .d

- - - Güncellendi - - -

Ya bir kıza ayı alınır mı hiç Bunu okulda kendisine versem yeminle eve götüremez. Hem o çocuk ne orada

Ya da çoğu çikolata seviyorsa BİM'den gidip 30 kuruşa hepsine gofret alabilirsin. Ekonomik çözüm
E Yuh! 30 Kuruş mu oldu o gofretler abi? 25 idi onlar.. Ahhh abii.

- - - Güncellendi - - -

Karma Çikolata kutusu yap içinde her türlü jelibon çikolata falan olsun. Ama yediklerine çok dikkat eden biriyse alma boş yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…