Bir bilgisayar HDD veya SSD olmadan çalışır mı?

Daha fazla  
Elimde eski bir bilgisayar var, HDD bozulmuş ve elimde şu an HDD veya SSD yok.
Bu bilgisayarı USB ile çalıştırmak gibi bir çılgınlık yapılabilir mi?

Elimde eski bir bilgisayar var, HDD bozulmuş ve elimde şu an HDD veya SSD yok.
Bu bilgisayarı USB ile çalıştırmak gibi bir çılgınlık yapılabilir mi?

Live boot ISO'lar ile çalıştırabilirsiniz ancak verileriniz gider hocam. Diğer türlü yapamazsınız.

Live boot ISO'lar ile çalıştırabilirsiniz ancak verileriniz gider hocam. Diğer türlü yapamazsınız.

USB'deki verilerden ya da HDD'den bahsediyorsanız içinde önemli bir veri yok zaten eğer USB ile çalışabiliyorsa bana yöntemini anlatabilir misiniz?

USB'deki verilerden ya da HDD'den bahsediyorsanız içinde önemli bir veri yok zaten eğer USB ile çalışabiliyorsa bana yöntemini anlatabilir misiniz?

Hayır hocam, bilgisayarı her aç kapat yaptığınızda indirdiğiniz dosya vs. gider.

USB'ye yazdırır iken Windows to GO şekilde yazdırın.

Hocam "Windows to GO sabit disk niteliği ayarlanmışsa GPT olarak bolumlendiginde yüklenebilir" diye bir hata aldım.

Hocam "Windows to GO sabit disk niteliği ayarlanmışsa GPT olarak bolumlendiginde yüklenebilir" diye bir hata aldım.
MBR olarak seçtiğimde düzeldi.

MBR olarak seçtiğimde düzeldi.
USB hazırlandı fakat pcden seçtiğimde boot için restart attıktan sonra bios veyahut ekran hiçbirşey gelmiyor kalıyor bilgisayar öyle ne yapmalıyım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…