ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.666 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #51 ProximusTwo dedi: Hocam ben adama dedim hobi için yapacağım laptop'a ihtiyacım yok diye onu ben de biliyorum o kadar aklım var bu fiyata 2.el güzel laptop alınacağının. Genişletmek için tıkla... Peki hocam eğer sorun çözüldü ise, çözüm olarak işaretleyin. Konu fazla uzadı. Eğer sorunuz var ise, yardımcı olmaya çalışırım.
ProximusTwo dedi: Hocam ben adama dedim hobi için yapacağım laptop'a ihtiyacım yok diye onu ben de biliyorum o kadar aklım var bu fiyata 2.el güzel laptop alınacağının. Genişletmek için tıkla... Peki hocam eğer sorun çözüldü ise, çözüm olarak işaretleyin. Konu fazla uzadı. Eğer sorunuz var ise, yardımcı olmaya çalışırım.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 20 Kasım 2022 #52 Nasıl işaretleyeceğimi bilmiyorum.
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.666 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #53 ProximusTwo dedi: Nasıl işaretleyeceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Solda aşağıda rapor var hocam. Oradan aşağıda çözüm işaretine tıklayın ardından rapor deyin.
ProximusTwo dedi: Nasıl işaretleyeceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Solda aşağıda rapor var hocam. Oradan aşağıda çözüm işaretine tıklayın ardından rapor deyin.