GuFranzee Centipat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 35 23 Nisan 2020 #1 Benim kasam şu; Ranker Orion Tempered Glass RGB USB 3.0 mATX Mini Tower Kasa Bu kasanın üst tarafına 2 tane RGB fan takmak istiyorum. Farklı marka RGB fan takarsam renklerde çakışma falan olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2020
Benim kasam şu; Ranker Orion Tempered Glass RGB USB 3.0 mATX Mini Tower Kasa Bu kasanın üst tarafına 2 tane RGB fan takmak istiyorum. Farklı marka RGB fan takarsam renklerde çakışma falan olur mu?
A abidik gubidik Centipat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 623 Çözümler 1 23 Nisan 2020 #2 GuFranzee dedi: Benim kasam şu; Ranker Orion Tempered Glass RGB USB 3.0 mATX Mini Tower Kasa Bu kasanın üst tarafına 2 tane RGB fan takmak istiyorum. Farklı marka RGB fan takarsam renklerde çakışma falan olur mu? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın içi pavyon gibi olur
GuFranzee dedi: Benim kasam şu; Ranker Orion Tempered Glass RGB USB 3.0 mATX Mini Tower Kasa Bu kasanın üst tarafına 2 tane RGB fan takmak istiyorum. Farklı marka RGB fan takarsam renklerde çakışma falan olur mu? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın içi pavyon gibi olur
oscorp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.480 Çözümler 3 23 Nisan 2020 #3 abidik gubidik dedi: Bilgisayarın içi pavyon gibi olur Genişletmek için tıkla... Tam bunu yazmaya geliyordum.
abidik gubidik dedi: Bilgisayarın içi pavyon gibi olur Genişletmek için tıkla... Tam bunu yazmaya geliyordum.
GuFranzee Centipat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 35 23 Nisan 2020 #4 abidik gubidik dedi: Bilgisayarın içi pavyon gibi olur Genişletmek için tıkla...