efe_odabasoglu Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 20 9 Temmuz 2021 #1 2 kablosuz gamepadi aynı PC'ye bağlama Bluetooth 4.0 ile. Kollar polosmart PS4 Wireless. Nasıl yapabilirim? İnternette farklı marka olarak tanıt demişler.
2 kablosuz gamepadi aynı PC'ye bağlama Bluetooth 4.0 ile. Kollar polosmart PS4 Wireless. Nasıl yapabilirim? İnternette farklı marka olarak tanıt demişler.
lilpoyraz Picopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 137 Yer Cu Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #2 Bu videoda anlatılmış: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu videoda anlatılmış: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS efe_odabasoglu Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 20 9 Temmuz 2021 #3 lilpoyraz dedi: Bu videoda anlatılmış: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kardeşim ben 2 taneyi kablosuzu olarak nasıl bağlarım diye ordum. Artı 0 Eksi
lilpoyraz dedi: Bu videoda anlatılmış: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kardeşim ben 2 taneyi kablosuzu olarak nasıl bağlarım diye ordum.
lilpoyraz Picopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 137 Yer Cu Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #4 efe_odabasoglu dedi: Kardeşim ben 2 taneyi kablosuzu olarak nasıl bağlarım diye ordum. Genişletmek için tıkla... Galiba yüklediği yazılım sayesinde program üzerinden kablosuz bağlanılabiliyor. Yanlış bilgilendirdiysem kusura bakmayın, iyi forumlar. Artı 0 Eksi
efe_odabasoglu dedi: Kardeşim ben 2 taneyi kablosuzu olarak nasıl bağlarım diye ordum. Genişletmek için tıkla... Galiba yüklediği yazılım sayesinde program üzerinden kablosuz bağlanılabiliyor. Yanlış bilgilendirdiysem kusura bakmayın, iyi forumlar.
KS KS efe_odabasoglu Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 20 9 Temmuz 2021 #5 lilpoyraz dedi: Galiba yüklediği yazılım sayesinde program üzerinden kablosuz bağlanılabiliyor. Yanlış bilgilendirdiysem kusura bakmayın, iyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Ama 2 koluda. Artı 0 Eksi
lilpoyraz dedi: Galiba yüklediği yazılım sayesinde program üzerinden kablosuz bağlanılabiliyor. Yanlış bilgilendirdiysem kusura bakmayın, iyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Ama 2 koluda.