yiğiitt Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 322 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #1 Aynı oyunu oynucağız splitscreen özelliği ile CoD Black Ops 3 oynuyoruz, iki tane kulaklık takmak istiyoruz, biri çalışıyor, diğeri olmuyor, nasıl yaparım? Videoda Realtek Audio yöneticisi ile yapıyordu bende o program kurulmuyor anlamadım. Son düzenleme: 18 Eylül 2023
Aynı oyunu oynucağız splitscreen özelliği ile CoD Black Ops 3 oynuyoruz, iki tane kulaklık takmak istiyoruz, biri çalışıyor, diğeri olmuyor, nasıl yaparım? Videoda Realtek Audio yöneticisi ile yapıyordu bende o program kurulmuyor anlamadım.
Hiken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 2.183 Çözümler 18 18 Eylül 2023 #2 USB ya da jack dağıtıcı ile çözebilirsiniz. Başka türlü oluyor mu fikrim yok ama çözemezseniz bu dağıtıcılar/çoklayıcılar işinize yarayabilir. Artı 0 Eksi
USB ya da jack dağıtıcı ile çözebilirsiniz. Başka türlü oluyor mu fikrim yok ama çözemezseniz bu dağıtıcılar/çoklayıcılar işinize yarayabilir.
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #3 VoiceMeeter ile 2 cihaza ses veriliyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS yiğiitt Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 322 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #4 WildArw dedi: VoiceMeeter ile 2 cihaza ses veriliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor. Artı 0 Eksi
WildArw dedi: VoiceMeeter ile 2 cihaza ses veriliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor.