Bir bilgisayar'a Windows 8.1 ile Windows 7 kurabilir miyim?

Exotic

Hectopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba millet...
Benim şuan kullandığım bilgisayarımda 128 GB bir SSD ve 1 TB Hard disk var. SSD'nin içinde sadece Windows 7 Home Premium yüklü Hard diskte de kişisel bilgilerim. Ama ben birde Windows 8.1 kullanmak istiyorum.
Şimdi ben yeni bir SSD takıp ona Windows 8.1 atsam (Windows 7' yi silmeden) aynı bilgisayarda aynı kişisel bilgilerimi hem Windows 8.1' de hemde Windows 7' de kullanabilme şansım var mı?
Sistemle bir alakası varsa bu işin imzamda sistem yazıyor.
Şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar dilerim.

Not: Android' den yazıyorum, bir hatam varsa affola. [emoji4]

Hatırladığım kadarıyla 1 bilgisayara aynı anda 2 windows kurabiliyorsun. Bir arkadaşımın bilgisayarında 2 adet Windows vardı ama 2'side Windows 7 idi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumun için teşekkürler @MehmetAk61 . İkiside aynı SSD veya Hard disk' i mi kullanıyordu yoksa farklı mı?

1 adet sanırsam hazır pc, toplama bilgisayar değildi.
2011 tarihinde aldı bilgisayarını, markası casper.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar konuyu gece açtığım için pek yorum alamadım. Yardımcı olacak var mı?

Kurabilirsin, benim ssd de win 7 home premium var hdd de win 8 var.

Peki aralarında nasıl geçiş yapacağım?

Resim temsili ama bu ekrandan geçiş yapılıyor bilgisayarı açtığında. Veya Anakartının boot diskini seçen tuşu hangisiyse açılışta ona bas istedigin hard disk i seç o harddisk den boot eder. ( Benim anakartım MSI Gaming 5 F11 Tuşu ile anakartın boot diski seçenekleri çıkıyor)

Eklenti: Benim SSD imde Windows 7 home premium yüklü HDD imde Win 8 kurulu bilgisayarı açtığımda karşıma bu ekran geliyor.

Bir bilgisayara 2 ve daha fazla işletim sistemini aynı harddiske veya farklı disklere dağıtarak kurabilirsin. Kurulumu başarılı bir şekilde yaptıysan boot ekranında sana istediğin sistemi açman için süre tanıyacaktır. Ön tanımlı olarak açılan işletim sistemini istediğin gibi değiştirebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…