Bir bilgisayarda 2 Monitör Olur mu?

Orhan Aydoğdu

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Yazılım
Ben bir işletme sahibiyim. Bir bilgisayardan 2 monitöre görüntü vermek istiyorum ama 1 monitörde internet explorer çalışacak, diğer monitörde ben işlemlerimi yapacam. Bu işlemler tek bir kasadan yönetilebilirmi? Acaba oluyorsa nasıl?

Merhaba, tek kasaya iki klavye ve iki fare bağlayamazsınız ama iki monitör bağlayıp, birine bir görüntü, diğerine bir başka görüntü verebilirsiniz.

Yani bir monitörde insanlara film izletip diğer monitörde günlük işlerinizi yapabilirsiniz. Bunun için fazladan bir aparata veya programa gerek yok. İkinci monitörü ekran kartına bağlayın, Windows 7 zaten otomatik olarak yeni monitörü algılayacaktır. Sonrasında tek yapmanız gereken, istediğiniz pencereyi ikinci monitöre sürüklemek.

Bu videoya bir göz atın:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim recep abim çok yardımcı oldun işte aradığım buydu Teşekkürler...

Bir kasaya 2 klavye bağlanmaz derken biz blur'u arkadaşla oynarken bir klavyeyi normal klavye girişinden diğerinide usb ibe bağlıyorum o wasd ile ben de ok tuşlarıyla yarış yapabiliyoruz sanki atari gibi oluyor

Evet 3,4,5,6 hatta 9 şaka şaka normal kullanıcılar için en fazla 6'ya kadar var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AMD Eyefinity Teknolojisi. 'Eyefinity videoları' yaz çıkıyor, 24'lüsüde var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek yapmanız gereken Windows + P tuşuna basıp çoğalt veya genişlet seceneklerini işaretlemek. Benim bildigim ekran kartında VGA cıkışı sayısı kadar monitör baglandıgıdır.

Tek yapmanız gereken Windows + P tuşuna basıp çoğalt veya genişlet seceneklerini işaretlemek. Benim bildigim ekran kartında VGA cıkışı sayısı kadar monitör baglandıgıdır.

VGA sayısı kadar diyiyorsun hdmı'ları unutuyorsun. Toplam kaç çıkısın varsa hepsinede bağlayabiliyorsun. Ama yetmezse çoğaltıcı adabtörler var. Adam 20 tane ekran bağlıyor 20 tane VGA çıkışımı varmış.

Teşekkürler o kadar aradım en iyi açıklayıcı cevabı sizde buldum. Sen de bir küp altın bulasın emi. Bir de 3 ekran işi var mı ? Laptop kullanıyorum 3 veya 4 ekran kullanabilir miyim ? Şu anda 2 kullanıyorum. İnsan oğlu bu işte doymuyor. 1'den 2'ye çıktık, şimdi hemen 4 istiyok. Her şey için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…