teknomi4 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.999 Çözümler 12 Yer Toussaint Düklüğü 18 Nisan 2021 #1 2. hesaba da aynı oyunu alacağım acaba tekrardan yükleme yaptırır mı? Tecrübeli arkadaşlar ve bilen arkadaşlar cevap verirse daha iyi olur. İyi günler.
2. hesaba da aynı oyunu alacağım acaba tekrardan yükleme yaptırır mı? Tecrübeli arkadaşlar ve bilen arkadaşlar cevap verirse daha iyi olur. İyi günler.
nic0las Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 18 Nisan 2021 #2 Bildiğim kadarı ile o oyunun sahip olduğu hesaptan girmeniz gerekiyor. Oyunu indirmenizi istemez oyun ücretsiz ise.
Bildiğim kadarı ile o oyunun sahip olduğu hesaptan girmeniz gerekiyor. Oyunu indirmenizi istemez oyun ücretsiz ise.
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 18 Nisan 2021 #3 Hayır yüklüyse otomatik görür.
B Bbozk Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #4 Hayır yükleme yaptırmıyor. Hatta direk kütüphaneye ekleniyor ve satın al seçeneği çıkıyor.
2 208222 Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 917 Makaleler 1 Çözümler 3 18 Nisan 2021 #5 Yüklü olduğu için gerek duyulmuyor. Oynamaya çalıştığınızda ödünç al seçeneği çıkıyor.
virus.exe Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 174 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #6 nic0las dedi: Bildiğim kadarı ile o oyunun sahip olduğu hesaptan girmeniz gerekiyor. Oyunu indirmenizi istemez oyun ücretsiz ise. Genişletmek için tıkla... Hayır aile hesabı yaparsa tek hesapta oynuyabilir.
nic0las dedi: Bildiğim kadarı ile o oyunun sahip olduğu hesaptan girmeniz gerekiyor. Oyunu indirmenizi istemez oyun ücretsiz ise. Genişletmek için tıkla... Hayır aile hesabı yaparsa tek hesapta oynuyabilir.
teknomi4 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.999 Çözümler 12 Yer Toussaint Düklüğü 18 Nisan 2021 #7 nic0las dedi: Bildiğim kadarı ile o oyunun sahip olduğu hesaptan girmeniz gerekiyor. Oyunu indirmenizi istemez oyun ücretsiz ise. Genişletmek için tıkla... Ondan bahsetmedim. Oyunu o hesaba da alacağım ondan sordum.
nic0las dedi: Bildiğim kadarı ile o oyunun sahip olduğu hesaptan girmeniz gerekiyor. Oyunu indirmenizi istemez oyun ücretsiz ise. Genişletmek için tıkla... Ondan bahsetmedim. Oyunu o hesaba da alacağım ondan sordum.