Bir bilgisayarda iki power supply kullanma

ahocuk

Hectopat
Daha fazla  
Elimde HP prodesk model bir PC ve GTX 560 ekran kartı var. Kasada bulunan power supply ekran kartını desteklemiyor. Aynı zamanda power supplyin kabloları kasa için özel üretim ve hem ekrana hem kasadakilere uyumlu PSU'lar piyasada çok yok olsa da çok pahalı. Kasa iş-ofis kasası zaten. Yapmak istediğim kasadaki PSU ellemeyip sadece ekran kartına özel bir PSU kullanmak. Bunu yapmak uygun mudur tavsiye eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam saçma olur. Doğru anlamışsam kasa dışında PSU kullanacaksınız. Fakat kablo kirliliği ve kasa kapağı açık olucak. Tozlanma fazla olucaktır. Ben şahsen gereksiz olduğundan tavsiye etmem.

O yapacağınız şey çok mantıksız olur. Kendi PSU kabloları çok mu farklı? GTX 1050 Ti gibi ek güç ihtiyacı olmayan kartları kullanmanız daha mantıklı olur. Zaten GTX 560 üzerine iyi bir yükseltme olur. Kasaya uyumlu PSU'lardan örnek verebilir misiniz?

Konuyu hortlayacm ama ben şuan iki psu kullanıyor 24 pinlik anakart gelen kabloların içinde yeşil kabloları birbirine Paralel bağlayın birde herhangi bir siyah kabloyu paraler bağların iş tamam iki.psu da ortak çalışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…