Bir bilgisayardaki Windows 11 diğer bilgisayara nasıl aktarılır?

pwleredal

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sonbahar ya da yazın sonlarına doğru laptopu satıp masaüstüne geçme planım var. Ancak bu lisans işleri biraz kafamı kurcalıyor. Şu anda Laptop'umda lisanslı Windows 11 var. Ben bunun lisans anahtarını falan da CMD ile buldum. Peki bunu masaüstü aldığım zaman ona aktarabilecek miyim?

O cihazınıza başka bir lisans anahtarıyla format atarsanız lisans anahtarını başka bir cihazda kullanabilirsiniz, yine de Laptop yayıncınıza sormakta fayda var. Lisans anahtarı o cihaza özel olabilir.

"OEM lisanslı Windows'u "Lisanslı Bilgisayar" üzerinde bir seferde en fazla iki işlemci üzerinde kullanabilirsiniz. Yazılımı başka bir bilgisayarda kullanamazsınız."
Kaynak: www.enpedi.com

Çözüm olarak işaretlerseniz çok sevinirim, iyi akşamlar.

Lisansın bulunduğu cihazda Microsoft hesabıyla oturum açın, böylelikle lisans Microsoft hesabıyla eşleşmiş olur. Sonrasında yeni sistemde de aynı Microsoft hesabıyla oturum açın. Etkinleştirme yaparken size "donanım değişikliği yaptım" gibisinden bir seçenek sunarsa onu seçin.

Ancak @513252'un da dediği gibi, lisans büyük ihtimalle halihazırda laptopa özgüdür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı