Bir bilgisayarı 15 sene kullanmak

İstenirse 30 yıl bile kullanılabilir, benim laptop 6.5 yıllık.

12 yıllık masaüstü var, 4 GB RAM 165GB HDD, Intel Core 2duo, şu an günlük işleri görüyor ama oyun oynatmıyor tabii.

5 yıldır kullanıyorum. Sağ olsun upgrade'ye açık bir sistem, Ryzen 5 3600 & RTX 3060 takıp bi 3 4 sene daha kullanacağım gibi.

12 yıllık masaüstü var, 4 GB RAM 165GB HDD, Intel Core 2duo, şu an günlük işleri görüyor ama oyun oynatmıyor tabii.
Benim laptobun içini 6 seneden beri bir kere açıp temizlediğim yok. Laptop soğutucu hiç kullanmadım.
Yere düştüğü oldu 1 metreye yakın yerden. Bataryası 1 kere değişti. Yola devam.

Benim laptopun içini 6 seneden beri bir kere açıp temizlediğim yok. Laptop soğutucu hiç kullanmadım.
Yere düştüğü oldu 1 metreye yakın yerden. Bataryası 1 kere değişti. Yola devam.

Bende ilk kez bu yıl temizledim kasanın içini klavyeyi falan, macun da sürdüm. Bir nefes aldı bilgisayar 11 yıl sonra.

Sonuna kadar yararlanmış olursunuz. Parça parça toplamıştım. En son ekran kartını 4-5 ay önce almıştım anakartı ise 7-8 ay önce falan. İlk dizüstü bilgisayarımı 7 yıl kullanmıştım çokta seviyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…