Volkan Akar Hectopat Katılım 10 Eylül 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2016 #1 Arkadaşlar bir bilgisayarı 2 monitöre bağlayıp ve monitörler de farklı isletim sistemlerini kontrol edebilir miyiz? Bu dediğimi tek bilgisayar üzerinden olması mümkün mü? Ve iki bilgisayarda da aynı anda işlem yapması lazım mesela orta sistem gereksinimi isteyen oyunu aynı anda oynamak mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2016
Arkadaşlar bir bilgisayarı 2 monitöre bağlayıp ve monitörler de farklı isletim sistemlerini kontrol edebilir miyiz? Bu dediğimi tek bilgisayar üzerinden olması mümkün mü? Ve iki bilgisayarda da aynı anda işlem yapması lazım mesela orta sistem gereksinimi isteyen oyunu aynı anda oynamak mümkün mü?
Prophet2047 Megapat Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 513 Çözümler 1 31 Ocak 2016 #2 Farklı işletim sistemi kuramazsınız. Ancak 2 monitörden de görüntü alabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2016
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 31 Ocak 2016 #3 Sanallaştırma ile mümkün. Ama anakart ve işlemci hariç diğer bileşenlerden en az 2 adet olması gerek.
Sanallaştırma ile mümkün. Ama anakart ve işlemci hariç diğer bileşenlerden en az 2 adet olması gerek.
RealAzem Kilopat Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2016 #4 Aynı bilgisayarda iki işletim sistemi kurabilirsiniz ama aynı anda çalıştıramazsını. PC açıken sanal sistem kurabilirsin. Mesela Windows açıkken programla linux açabilirsin.
Aynı bilgisayarda iki işletim sistemi kurabilirsiniz ama aynı anda çalıştıramazsını. PC açıken sanal sistem kurabilirsin. Mesela Windows açıkken programla linux açabilirsin.
D Drasias Megapat Katılım 14 Haziran 2013 Mesajlar 100 31 Ocak 2016 #5 Şu iki videoyu izlemeni öneririm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şu iki videoyu izlemeni öneririm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Volkan Akar Hectopat Katılım 10 Eylül 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2016 #6 MF dedi: Sanallaştırma ile mümkün. Ama anakart ve işlemci hariç diğer bileşenlerden en az 2 adet olması gerek. Genişletmek için tıkla... peki sanallaştırmayı türkiyede yapan biri varmı yani bir video varmı. çünkü yabancı kaynaklardan anlayamıyorum ingilizcem o kadar iyi değilde.
MF dedi: Sanallaştırma ile mümkün. Ama anakart ve işlemci hariç diğer bileşenlerden en az 2 adet olması gerek. Genişletmek için tıkla... peki sanallaştırmayı türkiyede yapan biri varmı yani bir video varmı. çünkü yabancı kaynaklardan anlayamıyorum ingilizcem o kadar iyi değilde.