BountyHunter Megapat Katılım 8 Mayıs 2016 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2020 #1 Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi bir bilgisayarı 3'e bölebilir miyiz? Tek kasada 3 klavye, ekran ve fare birbirini etkilemeden kullanılabilir mi?
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi bir bilgisayarı 3'e bölebilir miyiz? Tek kasada 3 klavye, ekran ve fare birbirini etkilemeden kullanılabilir mi?
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 20 Mart 2020 #2 Sanırım hayır. Ama Sanal Makina kurarak aynı anda 3 kişi sisteme bağlanabilir, ama bu sefer de o makinaya bağlanacak makina lazım Yani her şartta herkese 1 PC lazım.
Sanırım hayır. Ama Sanal Makina kurarak aynı anda 3 kişi sisteme bağlanabilir, ama bu sefer de o makinaya bağlanacak makina lazım Yani her şartta herkese 1 PC lazım.
c0s4r Centipat Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 244 Çözümler 1 Yer Rize Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2020 #3 Günün birinde öyle bir şey olur belki ama onun için inan bana şu anki bilgisayarların o dönemde hesap makinesı muamelesi görmesi lazım. Muazzam bir donanım olacak ki çoklu işlem açacak bu işlemleri de ayrı ayrı işleyecek
Günün birinde öyle bir şey olur belki ama onun için inan bana şu anki bilgisayarların o dönemde hesap makinesı muamelesi görmesi lazım. Muazzam bir donanım olacak ki çoklu işlem açacak bu işlemleri de ayrı ayrı işleyecek
BountyHunter Megapat Katılım 8 Mayıs 2016 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2020 #4 Anladım dostlar. Teşekkürler.