GoktugT Hectopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Şubat 2023 #11 Deathhh dedi: Evet doğrudur hocam fakat aynı anda aynı oyunu oynayabilir miyiz farklı SSD olacak ekran kartı monitör. Genişletmek için tıkla... Hocam iki mouse algılanabilir mi diye düşünüyorum ama
Deathhh dedi: Evet doğrudur hocam fakat aynı anda aynı oyunu oynayabilir miyiz farklı SSD olacak ekran kartı monitör. Genişletmek için tıkla... Hocam iki mouse algılanabilir mi diye düşünüyorum ama
Deathhh Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #12 GoktugT dedi: Hocam iki mouse algılanabilir mi diye düşünüyorum ama. Genişletmek için tıkla... Hocam bazı yerlerde vm üzerinden yapıyorlar sizce olur mu?
GoktugT dedi: Hocam iki mouse algılanabilir mi diye düşünüyorum ama. Genişletmek için tıkla... Hocam bazı yerlerde vm üzerinden yapıyorlar sizce olur mu?
Romaa Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 1.110 Çözümler 11 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 7500F / RX5700 XT / 32GB RAM Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #13 Yapamazsınız hocam.
AlpT01 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 381 Çözümler 3 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600G Msi A520M-A Pro GSKİLL 16 GB 3200Mhz Crucial 500 Gb M2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Şubat 2023 #14 Maalesef hocam mümkün değil.
Deathhh Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #15 Yani bilginiz üzere işlemci vesaire sıfırdan dizmek pahalı olur ekran kartı SSD almak benim için daha kârlı olur Ryzen 7 5700X sistem iki tane ailemi çok zorlar.
Yani bilginiz üzere işlemci vesaire sıfırdan dizmek pahalı olur ekran kartı SSD almak benim için daha kârlı olur Ryzen 7 5700X sistem iki tane ailemi çok zorlar.
Romaa Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 1.110 Çözümler 11 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 7500F / RX5700 XT / 32GB RAM Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #16 GoktugT dedi: Hocam iki mouse algılanabilir mi diye düşünüyorum ama Genişletmek için tıkla... Algılanır, fakat hangisi kullanılırsa 2 ekrandada mouse o yöne gider. Hele ikisi aynı anda kullanılırsa kaos.
GoktugT dedi: Hocam iki mouse algılanabilir mi diye düşünüyorum ama Genişletmek için tıkla... Algılanır, fakat hangisi kullanılırsa 2 ekrandada mouse o yöne gider. Hele ikisi aynı anda kullanılırsa kaos.
Deathhh Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #17 AlpT01 dedi: Maalesef hocam mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Romaa dedi: Yapamazsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam çok teşekkürler ben yine de biraz daha araştırayım ne olur ne olmaz. Romaa dedi: Algılanır, fakat hangisi kullanılırsa 2 ekrandada mouse o yöne gider. Hele ikisi aynı anda kullanılırsa kaos. Genişletmek için tıkla... Hocam çift SSD olacak iki farklı işletim sistemi.
AlpT01 dedi: Maalesef hocam mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Romaa dedi: Yapamazsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam çok teşekkürler ben yine de biraz daha araştırayım ne olur ne olmaz. Romaa dedi: Algılanır, fakat hangisi kullanılırsa 2 ekrandada mouse o yöne gider. Hele ikisi aynı anda kullanılırsa kaos. Genişletmek için tıkla... Hocam çift SSD olacak iki farklı işletim sistemi.
4 472107 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.475 Çözümler 34 26 Şubat 2023 #18 Deathhh dedi: Hocalarım konu hakkında bilgi sahibi değilseniz ve ironi yapmaya geldiyseniz yazmayın lütfen acil bilgiye ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz. Zaten fareyi diğer monitöre bile geçirebilirsiniz. Farklı oyunları oynarsınız fakat iki kişininde performansı düşer.
Deathhh dedi: Hocalarım konu hakkında bilgi sahibi değilseniz ve ironi yapmaya geldiyseniz yazmayın lütfen acil bilgiye ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz. Zaten fareyi diğer monitöre bile geçirebilirsiniz. Farklı oyunları oynarsınız fakat iki kişininde performansı düşer.
GoktugT Hectopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Şubat 2023 #19 Romaa dedi: Algılanır, fakat hangisi kullanılırsa 2 ekrandada mouse o yöne gider. Hele ikisi aynı anda kullanılırsa kaos. Genişletmek için tıkla... O anlamda dedim zaten hocam.
Romaa dedi: Algılanır, fakat hangisi kullanılırsa 2 ekrandada mouse o yöne gider. Hele ikisi aynı anda kullanılırsa kaos. Genişletmek için tıkla... O anlamda dedim zaten hocam.
3 339684 Kilopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.854 Çözümler 14 26 Şubat 2023 #20 Deathhh dedi: Hocam çift SSD olacak iki farklı işletim sistemi. Genişletmek için tıkla... 2 tane OS aynı anda boot ediliyor mu?
Deathhh dedi: Hocam çift SSD olacak iki farklı işletim sistemi. Genişletmek için tıkla... 2 tane OS aynı anda boot ediliyor mu?