Bir çaydanlık 13 kilogram olur mu?

Ağır duruyor koyduğunuz resimdeki çaydanlık. 13 kilo olabilir ama tam emin olamıyorum.

Başka kargo firması ile göndermelerini sağlarsan belki biraz düşer fiyatı, o da olmazsa oradan dönecek birisi ile anlaşman lazım. Eğer ödeyebilecek durumdaysan, sevdiğin kişi için değer diyebilirim.
Ödeyebilecek durumdayım, fakat 142 dolar ödemek... Para cebimde olsa bile kolay kolay ödeyebileceğim bir miktar değil. Sevdiğim kişi çok fazla kurbağları seviyor evinin önünde vesaire oynuyor, ayriyeten kendisi tam bir çay sever babaannesinden kalma eski çaydanlıkları saklamayı çok seviyor. Bunu ilk bulduğumda aşırı hoşuma gitmişti ve demiştim ki, "Bunu kesinlikle alacağım". Bu ürün sınırlı sayıda üretiliyormuş ve daha demin sonuncusunu almış bulunmaktayım. Bilmiyorum ne yapacağımı elim ayağıma dolaştı.

Toplam 13 kiloyu parçalara bölelim 3 kilo bardaklar olsun 10 kilo çaydanlık içi boş içindede çay varken onu kaldırıp çay koyan iyi kol kası yapar gerçekten. Mümkün değil.

Durumunu tahmin edebiliyorum, ben paraya araç olarak bakıyorum. Sevdiğim kişiyi mutlu edecekse miktarı önemli değil, para gelip geçici. Bugün oluyor yarın olmuyor. 150 dolar ödemek koyacaktır muhtemelen, çok zor durumda kalmayacaksan maddi olarak al gitsin çünkü sınırlı sayıda üretiliyor demişsin ayrıca sevdiğin kişinin hoşuna gideceğini de düşünüyorsun...

Ürünün özellikle çaydanlık parçası çok şekilli, şimdi bu bir metal değil. Şekilden şekle girse bile direncini korusun metal gibi. Porselen bir nevi taş olduğu için ve şekilde karışık olduğu için bir çok yerinden iç kısımdan destekler vardır, yani katmanlar kalındır. O yüzden 13 kilo az bile sayılabilir.

Sanırım borsa işindesiniz, ve ödeyebilecek durumda olduğunuzu söylediniz. Eğer size koymayacaksa ellemeyin hocam, sevdiğinize değer.
@Yener K. hocam bir büyüğüm olarak daha iyi anlayabilir porselenden falan.

@CidQu

Ayni ürün mü bilmiyorum ama, hicbir yerde ürünün detaylarina rastlayamadim. Görsele bakinca o kadar agir olmamasi gerek diyorum. Emin degilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…