emrhncb Megapat Katılım 24 Şubat 2015 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2019 #1 Atkadaşlar aldığım monitörden çıkması gereken adaptör çıkmadı. Gelmesi de en az 10 haziranı bulacak. Bu süre zarfında kullandığım amfinin adaptörünü monitörde kullanırsam ne gibi sorunlar yaşarım?
Atkadaşlar aldığım monitörden çıkması gereken adaptör çıkmadı. Gelmesi de en az 10 haziranı bulacak. Bu süre zarfında kullandığım amfinin adaptörünü monitörde kullanırsam ne gibi sorunlar yaşarım?
umitarabaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 1.267 Çözümler 11 3 Haziran 2019 #2 Monitörün kullanma klavuzunda adaptör bilgileri yazar aynı ise olur.mesela 12V 3A
emrhncb Megapat Katılım 24 Şubat 2015 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2019 #3 umitarabaci dedi: Monitörün kullanma klavuzunda adaptör bilgileri yazar aynı ise olur.mesela 12V 3A Genişletmek için tıkla... Adaptör ve monitörün sitesinde yazan bunlar kullanabilir miyim?
umitarabaci dedi: Monitörün kullanma klavuzunda adaptör bilgileri yazar aynı ise olur.mesela 12V 3A Genişletmek için tıkla... Adaptör ve monitörün sitesinde yazan bunlar kullanabilir miyim?
umitarabaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 1.267 Çözümler 11 3 Haziran 2019 #4 9 volt 3A elinde varsa onunla çalışır ama 12 voltluk varsa zarar verir.
emrhncb Megapat Katılım 24 Şubat 2015 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2019 #5 umitarabaci dedi: 9 volt 3A elinde varsa onunla çalışır ama 12 voltluk varsa zarar verir. Genişletmek için tıkla... Alttaki adaptör şuan elimde olan. Monitörün kendi adaptörünü bilmiyorum sadece sitedeki bilgiler var Son düzenleme: 3 Haziran 2019
umitarabaci dedi: 9 volt 3A elinde varsa onunla çalışır ama 12 voltluk varsa zarar verir. Genişletmek için tıkla... Alttaki adaptör şuan elimde olan. Monitörün kendi adaptörünü bilmiyorum sadece sitedeki bilgiler var
umitarabaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 1.267 Çözümler 11 3 Haziran 2019 #6 emrhncb dedi: Alttaki adaptör şuan elimde olan. Monitörün kendi adaptörünü bilmiyorum sadece tedeki bilgiler var Genişletmek için tıkla... Yok monitörün tam adaptör bilgileri değil onlar güç tüketimi.
emrhncb dedi: Alttaki adaptör şuan elimde olan. Monitörün kendi adaptörünü bilmiyorum sadece tedeki bilgiler var Genişletmek için tıkla... Yok monitörün tam adaptör bilgileri değil onlar güç tüketimi.
emrhncb Megapat Katılım 24 Şubat 2015 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2019 #7 umitarabaci dedi: Yok monitörün tam adaptör bilgileri değil onlar güç tüketimi. Genişletmek için tıkla... Monitörün kendi adaptör bilgilerini bulamam sanırım değil mi kullanım kılavuzuna falan da baktım.
umitarabaci dedi: Yok monitörün tam adaptör bilgileri değil onlar güç tüketimi. Genişletmek için tıkla... Monitörün kendi adaptör bilgilerini bulamam sanırım değil mi kullanım kılavuzuna falan da baktım.