Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 14 Eylül 2020 #11 Arkadaşlar bilgiler doğrudur işte kaynak. (!) doğru bildiğimiz ama yanlış olan tarih bilgileri | Kutup Sözlük doğru bildiğimiz ama yanlış olan tarih bilgileri hakkında söylenenler www.exkutupsozluk.com Son düzenleme: 14 Eylül 2020
Arkadaşlar bilgiler doğrudur işte kaynak. (!) doğru bildiğimiz ama yanlış olan tarih bilgileri | Kutup Sözlük doğru bildiğimiz ama yanlış olan tarih bilgileri hakkında söylenenler www.exkutupsozluk.com
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 14 Eylül 2020 #12 Furkiipman dedi: Arkadaşlar bilgiler doğrudur işte kaynak. (!) doğru bildiğimiz ama yanlış olan tarih bilgileri | Kutup Sözlük doğru bildiğimiz ama yanlış olan tarih bilgileri hakkında söylenenler www.exkutupsozluk.com Genişletmek için tıkla... Yazan kişi mizah amaçlı mı yazmış?
Furkiipman dedi: Arkadaşlar bilgiler doğrudur işte kaynak. (!) doğru bildiğimiz ama yanlış olan tarih bilgileri | Kutup Sözlük doğru bildiğimiz ama yanlış olan tarih bilgileri hakkında söylenenler www.exkutupsozluk.com Genişletmek için tıkla... Yazan kişi mizah amaçlı mı yazmış?
Blackfox07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 3.853 Makaleler 5 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2020 #13 Ben de tarih sınavına girerken böyle olabiliyorum, insanın kafası karışıyor ama bu farklı bir seviye.
Ben de tarih sınavına girerken böyle olabiliyorum, insanın kafası karışıyor ama bu farklı bir seviye.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 14 Eylül 2020 #14 Affansen dedi: Yazan kişi mizah amaçlı mı yazmış? Genişletmek için tıkla... Yazan kişiye değilde videoyu yapan kişiye ve o çocuğu atanlara göndermek istedim
Affansen dedi: Yazan kişi mizah amaçlı mı yazmış? Genişletmek için tıkla... Yazan kişiye değilde videoyu yapan kişiye ve o çocuğu atanlara göndermek istedim